KOMŠIJSKI DERBI KOJI OBEĆAVA: Direktan duel Mladog Borca i Orlova je uvek interesantan za publiku!

Autor:

Sport

10.11.2023

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U boljoj formi se nalazi subotnji domaćin, ali to ne igra toliko veliku ulogu u derbiju.

KOMŠIJSKI DERBI KOJI OBEĆAVA: Direktan duel Mladog Borca i Orlova je uvek interesantan za publiku!

Foto: FK Mladi Borac Sedlare

U okviru 14. kola Zone Zapad ekipa Mladog Borca iz Sedlara ugostiće sastav Orlova iz Jasenova, utakmica je zakazana za subotu, 11. novembar od 13 časova i 30 minuta. 

Republika

Domaćin subotnjeg duela je nakon nešto slabijeg starta uhvatio pravu formu, i treutno se tim iz Sedlara sa učinkom od pet trijumfa, tri remija i četiri poraza nalazi na šestoj poziciji na tabeli, sa 18 osvojenih bodova. Sastav Mladog Borca je protekla dva vikenda igrao na gostovanjima, i uspeo je da osvoji maksimalnih šest bodova, što je jako bitno za dalji tok prvenstva i mesto na tabeli.

Pred svojim navijačima na stadionu "Kraj Resave" u dosadašnjem toku sezone na šest mečeva igrači su osvojili 11 bodova, jedini tim koji je uspeo da odnese ceo plen sa njihovog terena jeste aktuelni lider na tabeli, sastav Morave 1918 iz Ćuprije. Pored tog jednog poraza, upisana su tri trijumfa i dva remija.

Dalibor Tošić, fudbaler Mladog Borca je za naš portal u najavi utakmice poručio:

- Ušli smo u seriju pobeda, na prethodna dva gostovanja smo zabeležili bitne trijumfe, i sada pred našim navijačima treba da potvrdimo osvojene bodove. Gosti nam dolaze u nešto slabijem raspoloženju, jer su u prošlom kolu pretrpeli poraz pred svojim navijačima, ali to na naše duele nema velikog uticaja. Obično su mečevi sa timom iz Jasenova neizvesni i interesantni, što okuplja samim tim i veći broj gledalaca. 

Republika

Foto: FK Mladi Borac Sedlare

Najavni poster

Subotnji rival Mladom Borcu, je nakon sedam odigranih mečeva ove sezone bio na samo tri osvojena boda, situacija se tokom druge polovine jesenjeg dela prvenstva popravila, ali tim iz Jasenova se i dalje nalazi u opasnoj zoni. Orlovi trenutno sa 11 osvojenih bodova drže 14. poziciju na tabeli, sa samo jednim bodom više u odnosu na fenjeraša na tabeli.

Pre tri nedelje zabeležen je bitan trijumf nad sastavom Mladosti (Jovac), koji će verovatno biti direktan konkurent u borbi za opstanak, nakon toga je osvojen bod na gostovanju lideru, i to na spektakularan način, o kojem smo već pisali. Međutim, u prošlom kolu osvajanje bodova u seriji zaustavio je Temnić koji je slavio sa 4:1 na gostovanju.

Prošlogodišnji duel ova dva tima na istom mestu dobio je tadašnji domaćin rezultatom 3:2, dok su Orlovi pred svojim navijačima upisali remi (1:1).

 

Mladi Borac (Sedlare) - Orlovi (Jasenovo)

Subota, 11. novembar od 13.30

Stadion "Kraj Resave", Sedlare

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading