ULOGA FAVORITA JE NA STRANI DOMAĆINA: Gosti iz Velike Reke u Donju Borinu stižu u dobroj formi i sa velikim ambicijama!

Autor:

Sport

10.11.2023

10:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prošlogodišnji učesnici plej-ofa sada u nešto drugačijim situacijama.

ULOGA FAVORITA JE NA STRANI DOMAĆINA: Gosti iz Velike Reke u Donju Borinu stižu u dobroj formi i sa velikim ambicijama!

Foto: FK Mladost Donja Borina

U okviru 12. kola Međuopštinske lige Jadar ekipa Mladosti iz Donje Borine ugostiće sastav Velike Reke, utakmica je zakazana za nedelju, 12. novembar sa početkom od 13 časova.

Republika

U nedelju je na programu duel dva prošlogodišnja učesnika plej-ofa za plasman u Mačvansku okružnu ligu, ali je sada situacija na tabeli drugačija. Mladost se trenutno sa 29 osvojenih bodova nalazi na deobi prve pozicije na tabeli, dok je tim iz Velike Reke sa 13 bodova na osmom mestu u ligi.

Tim iz Donje Borine igra sjajno od starta sezone, upisana su devet trijumfa i dva remija, uz najbolji napad u ligi (43 pogotka), i najbolju odbranu, koja je kapitulirala u samo devet situacija. Oba nerešena rezultata ekipa je zabeležila na gostovanjima, u drugom i šestom ligaškom kolu, trenutno je na snazi serija od pet vezanih pobeda.

Republika

Foto: FK Velika Reka

Velika Reka nakon jedinog trijumfa na gostovanjima ove sezone

Sastav Velike Reke, prošlogodišnji osvajač petog mesta u ligi, je ovu sezonu otvorio sa četiri vezana poraza, od toga su tri zabeležena na gostovanjima, pa se može reći i da raspored nije bio na njihovoj strani. Ekipa se podigla, zabeleženi su bolji rezultati u poslednjih nekolika nedelja, a trenutno su igrači u odličnoj formi, posle dva vezana trijumfa.

U Donjoj Borini domaćin igra jako dobro, maksimalnih 18 bodova osvojili su fudbaleri Mladosti, uz 26 postignuta i samo dva primljena gola, dok sa druge strane, nedeljni gosti iz Velike Reke su sa šest gostovanj svoj bodovni saldo obogatili sa samo tri boda. 

Prošlogodišnji duel ova dva tima u Velikoj Reci završen je remijem (2:2), dok je u Donjoj Borini domaćin slavio sa 2:0.

Mladost (Donja Borina) - Velika Reka

Nedelja, 12. novembar od 13 časova

Teren u Donjoj Borini

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading