REMI U BRESTAČU: Fruškogorac pogodio na startu meča, domaćin režirao remi pred sam kraj susreta!

Autor:

Sport

09.11.2023

07:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Po gol u uvodnim i završnim minutima susreta.

REMI U BRESTAČU: Fruškogorac pogodio na startu meča, domaćin režirao remi pred sam kraj susreta!

Foto: OFK Brestač

U okviru 12. kola Međuopštinske lige Srem (grupa Istok) sastav OFK Brestač ugostio je ekipu Fruškogorca iz Krčedina. Domaći tim je u ovaj meč ušao sa četvrte pozicije, dok su gosti bili na sedmom mestu u ligi.

Republika

Po jako teškom vremenu i terenu viđena je prava borba po celom terenu, gde su se bolje snašli gostujući fudbaleri u uvodnim minuta. Na isteku šestog minuta igre damir Čeković savladao je golmana Košutića, 1:0 za tim iz Krčedina.

Pokušali su domaći da se brzo vrate u utakmicu, i da dođu do izjednačenja, ali im to nije pošlo za rukom tokom prvih 45 minuta. Gosti su pak imali svoje prilike da uvećaju prednost, ali takođe nisu bili uspešni pred golom rivala.

Na startu drugog poluvremena u redovima domaćina izvrešene su tri izmene, krenuli su fudbaleri Brestača u totalnu ofanzivu ka golu rivala, ali je odbrana Krčedina na čelu sa golmanom Vučićem bila na visini zadatka.

Najbolja prilika za promenu rezultata viđena je oko 70. minuta kada je Trajković izveo korner, loptu je "tukao" Cvetković, ali je ista završila na prečki gola Fruškogorca.

Kada su svi prisutni mislili da će gosti odneti ceo plen iz Brestača, sjajan pas Simića do Nikolića, koji grudima ostavlja loptu rezervisti Nikoli Sretkoviću, čiji sjajan udarac sa nekih 25 metara pogađa same rašlje gola rivala, 1:1.

Ubrzo nakon izjednačujućeg pogotka, domaći su imali još jednu izglednu priliku pretko Sretkovića, ali je golman Vučić pročitao njegov udarac, te je utakmica završena podelom bodova.

Brestač - Fruškogorac (Krčedin) 1:1 (0:1)

Brestač: Košutić, Kovačević (od 78' Radočaj), Trajković (od 78' Nikolić), Obrenović, Kovačević, Marin (od 46' Cvetković), Jovanović (od 46' Tomić), Vukosavljević (od 46' Sretković), Ivanović, Dubak

Fruškogorac: Vučić, Milosavljević, Čeković, Jovanov, Trtica (od 78' Krneta), Dimitrijević (od 63' Šponja), Marinković, Mrđa, Medić (od 89' Đermacki), Filipović, Mitrović 

Ovim remijem oba tima su spala za jedno mesto na tabeli, u sledećem kolu Fruškogorac dočekuje Kameni iz Ašanje, dok Brestač gostuje Poletu (Nikinci).

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading