NAPREDAK IZAŠAO IZ KRIZE: Tim iz Opornice je slavio na gostovanju Slogi iz Lužnice!

Autor:

Sport

08.11.2023

21:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bitan trijumf za prilaz sredini tabele.

NAPREDAK IZAŠAO IZ KRIZE: Tim iz Opornice je slavio na gostovanju Slogi iz Lužnice!

Foto: FK Napredak Mainić Opornica

U okviru 12. kola Treće lige Kragujevac, Sloga 1924 ugostila je ekipu Napretka Mainić iz Opornice. Domaći tim je u ovaj meč ušao sa 11. pozicije, dok se gostujući sastav bolje kotira na tabeli za jedno mesto.

Republika

Oba sastava su u utakmicu ušla borbeno i od samog starta navijači su imali prilike da vide veliki broj prilika, kako ispred domaćeg gola, tako i kod golmana gostiju. Nijedna od ekipa u prvom delu meča nije uspela da ima inicijativu i da diktira tempo.

Krajem prvog poluvremena domaćin je imao priliku da sa bele tačke dođe do vođstva, ali zbog neprecizno izvedenog kaznenog udarca sa 11 metara, Ivana Ristića nije došlo do promene rezultata.

Na početku drugog poluvremena izvršena je po jedna izmena na obe strane, i to se ispostavio kao odličan potez u redovima gostujućeg tima. Potpuno drugačiji pristup i igra sastava iz Opornice, nadigrali su rivala i rezultat se promenio u 70. minutu, nakon odbijene lopte sa ivice kaznenog prostora rezervista Marijan Mirković pogodio je za 1:0.

Šest minuta kasnije Luka Lepović evrogolom stavlja tačku na utakmicu i postavlja konačnih 2:0. Ovom pobedom ekipa Napretka je stigla do osme pozicije na tabeli, dok su domaći ostali na 11. mestu.

Sloga 1924 (Lužnice) - Napredak Mainić (Opornica) 0:2 (0:0)

Sloga 1924: Jovanović, Ristić, Rmuš, Nedeljkov, Ristić, Janić (od 46' Cvetković), Minić (od 75' Đokić), J. Jevtić, M. Jevtić, Stavić (od 63' Cukić), Radovanović (od 79' Lazić)

Napredak Mainić: Vasiljević, Račić (od 65' Lepović), Vasiljević, Marković, Jakovljević, Rakić (od 46' Mirković), Pavlović, Đ. Gavrilović, Milisavljević, Anđelić, Mijailović (od 86' M. Gavrilović)

U narednom kolu Napredak dočekuje tim Partizana (Cerovac), dok Sloga 1924 gostuje ekipi Vodojaža.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading