DRINA RUTINSKI U FINALU KUPA: Gosti su uspeli samo da ublaže poraz jednim pogotkom u drugom poluvremenu!

Autor:

Sport

08.11.2023

19:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zonaš bez većih problema stigao do pehara!

DRINA RUTINSKI U FINALU KUPA: Gosti su uspeli samo da ublaže poraz jednim pogotkom u drugom poluvremenu!

Foto: FK Drina Ljubovija

U okviru finala kupa OFS Ljubovije ekipa Drine iz Ljubovije ugostila je sastav Azbukovice iz Crnče. Domaći tim se takmiči u Kolubarsko-mačvanskoj zoni, i trenutno zauzima sedmu poziciju na tabeli, dok se gosti takmiče u Međuopštinskoj ligi Jadar gde se nalaze na poslednjem mestu u ligi.

Republika

Od prvog minuta vidna je blika razlika u kvalitetu, sastav Drine je posle samo pet minuta igre stigao do vođstva, gol za domaći tim postigao je Nikola Đorđić, 1:0.

Uvodni minuti pripali su domaćinu, ali se iz mnogobrojnih prilika, mreža golmana Petrovića po drugi put na meču zatresla tek na isteku pola sata igre, kada je strelac za Drinu bio Veljko Petrović, 2:0. Pred sam odlazak na odmor oporavljeni Predrag Todorović pogodio je za 3:0.

Drugi deo meča počeo je sa tri izmene u redovima tima iz Ljubovije, ali to nije poremetilo odnos snaga na terenu. Todorović je nastavio gde je stao pred sam odlazak na odmor, u 51. minutu, 4:0 za Drinu.

Uspeli su gosti da kreiraju napad na polovini rivala, i isti su iskoristili na pravi način, mrežu Miloševića za Azbukovicu zatresao je Viktor Panović, 4:1. Samo dva minuta kasnije Todorović trećim svojim golom na meču postavlja ispostaviće se konačnih 5:1 u korist zonaša iz Ljubovije. 

Drina (Ljubovija) - Azbukovica (Crnča) 5:1 (3:0)

Drina: Milošević (od 46' Tešić), Milanović, Vasiljević (od 75' Lončarević), Milovanović (od 46' Ražić), Grujić (od 46' Mićić), Matić (od 75' Mitrović), Đurđić, Polić, Todorović, Petrović

Azbukovica: Petrović, Milovanović, Nešković, Jovanović, Subotić, Sević, Purtić, Nedeljković, Panović, Đorđić, Simić 

Predstojećeg vikenda oba tima imaju obaveze u svojim prvenstvima, Drina dočekuje Železničar iz Lajkovca, dok Azbukovica igra pred svojim navijačima protiv Sinđelića iz Lipnice.

BONUS VIDEO: 

 


  

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading