DOŠLO JE VREME ZA NOVE SPORTSKE IZAZOVE: Milenković napušta klupu Ćave nakon nepune četiri godine!

Autor:

Sport

08.11.2023

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki čovek i prijatelj koji je jedan od zaslužnijih za trenutno stanje u klubu.

DOŠLO JE VREME ZA NOVE SPORTSKE IZAZOVE: Milenković napušta klupu Ćave nakon nepune četiri godine!

Foto: FK Ćava Veliko Polje

Uglavnom je u niželigaškim klubovima sve na dobrovoljnoj bazi, što nekada zna biti problem kada se na to nadovežu privatne i poslovne obaveze.

Republika

Fudbalski klub Ćava iz Velikog Polja trenutno se takmiči u Drugoj ligi Kragujevca gde sa učinkom od četiri trijumfa, isto toliko remija uz tri poraza drži sedmo mesto na tabeli, sa 16 osvojenih bodova. Jesenji deo prvenstva je završen proteklog vikenda, i u toku današnjeg dana je stigla informacija iz kluba o promeni trenera.

Bojan Milenković, posle nepune četiri godine trenerskog rada odlučio je da se povuče sa te pozicije, i na klubu je sada da u predstojećem periodu pronađe njegovu zamenu. Milenković je čovek koji je pokrenuo nove stranice fudbalskog kluba Ćava, i neko ko je po mnogima najzaslužniji što se klub nalazi na stabilnim nogama.

Milenković je podneo ostavku na mestu trenera, dok će ostati član upravnog odbora i potpredsednik kluba, u izjavi za klupsku stranicu Bojan je poručio:

- Usled privatnih i poslovnih obaveza odlučio sam da se povučem sa mesta trenera, ali nastavljam sa svojim angažovanjem u klubu van terena i smatram da ćemo u budućnosti biti još jači i bolji! Budućem treneru i svojim igračima dajem punu podršku ka ostvarenju visokih ciljeva! 

Nema sumnje da će Milenković i dalje biti uz klub, period koji je proveo na klupi ekipe je bio odličan, ali je sada došlo vreme da se okrene nekim novim sportskim izazovima. Fudbalski klub Ćava igra svoju petu vezanu sezonu u drugom rangu grada Kragujevca, dok je pre toga ekipa vezala šest godina u najjačem gradskom rangu. Jedan od ciljeva je svakako povratak u Prvu ligu Kragujevca.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading