STIŽE ŠAMPION: Fudbalska groznica već trese Mačvu - Crvena zvezda u Belotiću brusi formu za odlučujuće evropske bitke!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

08.11.2023

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Očekuje se istinski spektakl u Mačvanskom Belotiću.

STIŽE ŠAMPION: Fudbalska groznica već trese Mačvu - Crvena zvezda u Belotiću brusi formu za odlučujuće evropske bitke!

Foto: Starsport

Ekipa OFK Napretka iz Mačvanskog Belotića punih osam godina u kontinuitetu takmiči se u okviru Međuopštinske lige Mačva, a u aktuelnoj sezoni sa skorom od sedam pobeda i četiri poraza, zauzimaju četvrtu poziciju na tabeli sa šest bodova manje u odnosu na Budućnost iz Pocerskog Dobrića.

 

Klub je u prethodne dve takmičarske runde zabeležio isto toliko trijumfa. Pred crveno-belima su pali Petlovača 5:1 i Majur 1:0, a već narednog vikenda sledi duel protiv Drine iz Badovinaca u kojem su domaćini apsolutni favoriti i iznenađenje bi bilo ukoliko ne stignu do novih bodova kojima bi se znatno približili i samom vrhu tabele.

Međuim, u Mačvankom Belotiću, mestu sa svega nešto više od 1.500 stanovnika, sa velikim nestrpljenjem se iščekuje naredni utorak 14. novembar kada će sa početkom od 13.30 časova ugostiti ni manje, ni više, nego aktuelnog osvajača duple krune u srpskom fudbalu i učesnika grupne faze Lige šampiona Crvenu zvezdu.

Foto: OFK Napredak Mačvanski Belotić

Srpski šampion stiže na proslavu klupskog jubileja

 

Ekipa sa najvećeg srpskog stadiona u Mačvanski Belotić stiže u okviru proslave 90 godina postojanja OFK Napretka i tom prilikom će odmeriti snagu sa ekipom koja nosi identične klupske boje.

Za sada nije poznato u kakvom će sastavu Crvena zvezda doputovati u mesto nadomak Bogatića, ali je sasvim jasno da će u svakom slučaju narednog utorka prava fudbalska groznica zahvatiti ovaj kraj Srbije.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading