OKRŠAJI PLANINCA I ALUMINIJUMA SU UVEK INTERESANTNI: Biće ovo meč koji će se sa posebnom pažnjom pratiti u porodici Nikolić!

Autor:

Sport

08.11.2023

07:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nesvakidašnja situacija na niželigaškim terenima.

OKRŠAJI PLANINCA I ALUMINIJUMA SU UVEK INTERESANTNI: Biće ovo meč koji će se sa posebnom pažnjom pratiti u porodici Nikolić!

Foto: FK Planinac 1933

U okviru 12. kola Prve Niške lige ekipa Planinca 1933 iz Prve Kutine ugostiće sastav Aluminijuma, utakmica je zakazana za nedelju, 12. novembar sa početkom od 13 časova i 30 minuta.

Republika

Fudbalski klub Planinac je od ponovnog osnivanja 2019. godine napredovao iz godine u godinu, trenutno se tim nalazi u samom vrhu tabele, sa učinkom od devet trijumfa, uz po jedan remi i poraz, što je dovoljno za 28 bodova, odnosno za drugo mesto trenutno u ligi. Tim iz Prve Kutine je pomalo iznenađujuće upisao poraz na gostovanju u Leskoviku, dok je remi zabeležen sa aktuelnim liderom.

Na terenu u Prvoj Kutini ekipa ima maksimalan učinak, šest mečeva i isto toliko trijumfa zabeležili su fudbaleri Planinca, uz gol razliku koja kaže da su mrežu rivala pogodili 30 puta, dok je njihov golman savladan u 13 situacija. Trenutno se ekipa nalazi u seriji od pet trijumfa, i u odličnom raspoloženju ulazi u sam finiš jesenjeg dela prvenstva. 

Nedeljni gost na terenu u Prvoj Kutini biće tim koji je u sezoni 21/22 bio član Zone Centar, ali je epizoda u višem rangu brzo završena, i trenutno se tim ne nalazi u najboljoj poziciji u ligi. Sastav Aluminijuma ima 16 osvojenih bodova, što je dovoljno za osmo mesto u prvenstvu.

Forma Aluminijuma je trenutno na uzlaznoj putanji, na poslednjih pet mečeva ekipa je zabeležila četiri trijumfa i jedan poraz, što je dobar rezultat, imajući u vidu da je nakon uvodnih šest prvenstvenih mečeva bodovni saldo tima bio na broju četiri.

Dueli ova dva tima su uvek zanimljivi i neizvesni, bez obzira na trenutno stanje na tabeli timova. Zanmljivost za ovaj meč biće da u redovima Aluminijuma igra Slaviša Nikolić (51), dok boje Planinca brani njegov sin, Petar Nikolić (27), reč je o fudbalerima koji su među glavnim karikama u svojim sastavima. 

Planinac 1933 (Prva Kutina) - Aluminijum

Nedelja, 12. novembar od 13.30

Teren u Prvoj Kutini

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading