MOŽDA SU DRUGI IMALI DILEMU, ALI NE I "LUČA": Odluka koju je bilo lako doneti, posebno kada je reč u finišu polusezone!

Autor:

Sport

10.11.2023

18:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dueli koji mogu odlučiti dalji tok prvenstva.

MOŽDA SU DRUGI IMALI DILEMU, ALI NE I "LUČA": Odluka koju je bilo lako doneti, posebno kada je reč u finišu polusezone!

Foto: FK Polimlje Prijepolje

Ekipa Polimlja nalazi se u odličnoj formi trenutni, i drži deobu druge pozicije na tabeli Zapadno-moravske zone, predstojeća dva meča su jako bitna, imajući u vidu da će tim odmeriti snage sa direktnim konkurentima za najviši plasman.

Republika

Proteklog vikenda tim iz Prijepolja je slavio na teškom gostovanju u Novoj Varoši, na tom susretu je sredinom drugog poluvremena golman Ivan Lučić zadobio povredu nosa, ali je i pored toga uspeo da ostane do kraja utakmice pred svojim golom.

Nakon utakmice, Lučić je otišao na detaljne analize i tom prilikom je ustanovljen dvostruki prelom kosti nosa, sa distrozijom, što je zahtevalo hiruršku intervenciju. U redovima Polimlja je ova informacija unela zebnju i nemir, ali je na klupskom profilu u toku jučerašnjeg dana obelodanjena fotografija koja je obradovala sve u Prijepolju.

 

 

Popularni "Luča" nije imalo dileme, u oba predstojeća duela do kraja jesenjeg dela prvenstva Ivan će biti između stativa, i kako je već navikao sve navijače Polimlja, biće neprikosnoveni lider odbrane tima. Dvadesetsedmogodišnji čuvar mreže će nositi zaštitnu masku, kako ne bi došlo do udarca koji bi napravio određene probleme, ista će se potpuno uklopiti u njegov spartanski duh i još više obeshrabriti protivničke napače. 

Lućić je dres Polimlja zadužio početkom kalendarske godine, u karijeri je bio "jedinica" velikog broja klubova, između ostalog branio je boje Loznice, Zlatibora, Dubočice, Železničara, Smedereva, Spartaka iz Subotice..

U finišu polusezone ekipu Polimlja najpre očekuje gostovanje u Krčagovu, lideru na tabeli, timu Jedinstva Putevi (Užice), dok će u poslednjem kolu jesenjeg dela prvenstva dočekati drugoplasirano Jedinstvo iz Konjevića.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading