VELIKI JUBILEJ: Desetka na leđima, kapitenska traka oko ruke i decenija u dresu Rampe - Slobodan Mutvadžić!

Autor:

Sport

10.11.2023

18:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mutavdžić tim iz Požege smatra za "svoju kuću".

VELIKI JUBILEJ: Desetka na leđima, kapitenska traka oko ruke i decenija u dresu Rampe - Slobodan Mutvadžić!

Foto: FK Rampa Požega

Mutadžić deceniju u Rampi

Kontinuitet je ovih godina jako teško održati u našem fudbalu, kako u višim, tako i u nižim rangovima, ali to izgleda nije slučaj za člana Zlatiborske okružne lige, i za stadion "Kraj Železničke stanice.

Republika

Fudbalski klub Rampa iz Požege se već duži vremenski period takmiči u okružnom rangu takmičenja (sezona 20/21 provedena u zoni), rezultati su varirali iz godine u godinu, nekada je ekipa bila u borbi za plasman u viši rang dok, dok je bilo i sezona u kojima je tim završavao na sredini tabele. Dres žuto-crnih od leta 2013. godine nosi Slobodan Mutavdžić (34), momak koji protekle četiri godine oko ruke nosi i kapitensku traku.

Decenija Mutavdžića u dresu Rampe "proletela" je, Slobodan je ekskuluzivno za naš portal pričao o prvoj "desetki" u žuto-crnoj opermi. 

Decenija u jednom dresu, teško za mnoge fudbalere, kako je došlo do transfera u Rampu?

- Tim je tada bio jako mlad, bio je prisutan kvalitet, ali je falio napadač kako bi se ekipa borila za sam vrh sa Crnokosom, Zlatarom, Budućnosti iz Arilja, Čajetinom.. Posle pregovora došlo je do dogovora, obukao sam dres Rampe i od tada kreću lepi trenuci u karijeri. 

Najlepši trenutak u dosadašnjoj karijeri u žuto-crnom dresu?

- Na početko smo bili svi željni dokazivanja, svaki igrač je davao svoj maksimu, disali smo kao jedan, na utakmici, a i posle nje, rezultati su dolazili sami od sebe i to mi se jako svidelo. Sigurno je utakmica finala kupa sa Slogom iz Požege, tada srpskoligašem, jedan od boljih trenutaka, tada smo pobedom osvojili pehar.

Trenutak koji je bio najteži u dosadašnjem periodu u klubu?

- Najteži meč koji sam odigrao je možda duel protiv Parmenca, tada smo bili u zonskom rangu, borba za opstanak, utakmica na našem terenu, koju nažalost nismo uspeli da dobijemo. 

Do gde može stići Rampa u budućnosti, i da li će Mutavdžić biti tu?

- Verujem da će ekipa igrati dobar i prepoznatljiv fudbal, mada je to teško održati u današnje vreme. Imamo svoju školu kadeta i pouzdamo se u njih. Bilo je nekih poziva za odlazak iz Rampe tokom ovog perioda, ali klub smatram svojom kućom, ovo je "moj klub", i taj neki osećaj će me sigurno i "ostaviti" ovde. 

Predstojećeg vikenda ekipu Rampe očekuje duel pred domaćim navijačima sa Prvim partizanom, i to će biti prilika da se tim vrati na pobednički kolosek, koji je prekinuo protekle nedelje kada se vratio poražen sa gostovanja lideru na tabeli.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading