DA LI JE VEĆ SADA SMENA TRENERA GREŠKA?! Dobanovčani nose ceo plen sa gostovanja Ušću!

Autor:

Sport

10.11.2023

17:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neprepoznatljiva igra domaćeg sastava.

DA LI JE VEĆ SADA SMENA TRENERA GREŠKA?! Dobanovčani nose ceo plen sa gostovanja Ušću!

Foto: FK Budućnost Dobanovci

U okviru 14. kola Srpske lige Beograd ekipa Ušća sa Novog Beograda ugostila je sastav Budućnosti (Dobanovci). Domaći tim je u ovaj meč ušao sa treće pozicije i 28 osvojenih bodova, dok su gosti sa deset bodova manje bili na sedmom mestu u ligi.

Republika

Otvorili su bolje utakmicu domaći fudbaleri, ali nakon kombinacije na polovini rivala, nije došlo do kvalitetnog udarca ka golu Jordanova. Uzvratili su gosti na drugoj strani, i uspeli su da stignu do vođstva. Milan Zorica je uputio centaršut u kaznenom prostoru Ušća, tamo se najbolje snalazi Lazar Mihailović koji glavom postiže gol za 1:0 u korist Budućnosti, na isteku 11. minuta. 

Zapretili su opet domaći ubrzo, imali su priliku da stignu do izjednačenja, ali je mreža golmana Jordanova ostala mirna. Gosti su uglavnom strpljivo igrali, imali su prednost na svojoj strani i nisu imali potrebe da žure. 

Drugi deo meča otvaraju bolje gosti, koji su u isti ušli sa dva sveža igrača sa klupe. Nakon par uvodnih prilika, fudbaleri Budućnosti su nakon odlične akcije uspeli da uvećaju svoju prednost. Opet je delimično ulogu asistenta imao Zorica, dok je mrežu zatresao rezervista, Aleksa Stoisaljević, 2:0. 

 

 

 Domaći se bude tek poslednjih dvadestak minuta, ali su nemoćni da bilo šta rezultatski promene. Pomalo je zabrinjavajući podatak da Ušće drugu utakmicu zaredom ne postiže pogodak i polako zaostaje za vodećim dvojcem na vrhu tabele.

Ubrzo su viđene izmene u redovima domaćina, pokušali su fudbaleri Ušća da se jednim pogotkom vrate u meč, i da pokušaju da stignu barem do doma, ali im to nije uspelo. 

Novobeograđani, na zatvaranju jesenje polusezone, naredne subote od 11 sati igraju protiv Prve iskre u Bariču, dok Budućnost istog dana samo od 13 sati dočekuje BASK TEK.

Ušće (Novi Beograd) - Budućnost (Dobanovci) 0:2 (0:1)

Ušće: Vojvodić, Čolić (od 72' Miletić), Stevanović, Beković (od 78' Mihajlović), Trajković, Vukmanović, Stevanović (od 72' Brkljač), Blažić, Jović (od 68' Milićević), Arsić, Bakić (od 78' Ristić)

Budućnost: Jordanov, Lučić, Donevski, Radović, Stojanović (od 60' Dimić), Mališ (od 46' Stoisavljević), Tenjović (od 46' Sićović), Đurić (od 58' Dejanović), Đurković, Mihailović, Zorica (od 94' Aćimov)

Ovim rezultatom Ušće se dodatno udaljilo u odnosu na trenutna dva lidera, koji sada imaju dva boda više, ali i po utakmicu manje u odnosu na tim sa Novog Beograda.

U sledećem kolu Budućnost dočekuje BASK TEK, dok sastav Ušća ide na noge Prvoj Iskri iz Bariča.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading