"NIŽE LIGE" NA MEČU BORAC IZ KOZJAKA - SINĐELIĆ IZ LIPNICE: Sve prštalo u remiju u lokalnom derbiju!

Autor:

Sport

03.11.2023

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Obe ekipe sastavljene od najboljih igrača FK Loznica, pa jedni drugima znaju svaki potez.

Lokalni fudbalski derbi zanimljiv je u svakom rangu takmičenja, pa i u Međuopštinskoj liga Jadar, u šta se uverila i ekipa Nižih liga. Naši reporteri su bili svedoci komšijskog derbija između FK Borac iz Kozjaka i FK Sinđelić iz Lipnice, koji je završen nerešenim rezultatom 2:2.

Obe ekipe su prošle godine prešle u viši rang, a i ove sezone su im ulozi visoki. Zato se smenjuju na prvom mestu na tabeli. Borac uz 20 uzastopnih pobeda ima samo jednu izgubljenu utakmicu i to od Sinđelića, koji, s druge strane, ima 23 uzastopne pobede i dve nerešene utakmice. Pritom su obe ekipe sastavljene od najboljih igrača FK Loznica, pa kako sami kažu, to otežava njihove međusobne utakmice jer jedni drugima znaju svaki potez.

Sagovornici "Nižih liga" posle lokalnog derbija bili su Živojin Tadić, kapiten FK Borac, i Nenad Dragićević, najbolji strelac lige i igrač FK Siđelić. Obojica su, pored priče o odigranom derbiju i priznanja da nisu zadovoljni rezultatom jer su i jedni i drugi priželjkivali pobedu, govorili o daljim planovima i ambicijama svojih klubova.

Kako je sve to izgledalo, pogledajte u novoj epizodi emisije "Niže lige" na vrhu teksta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading