TIGROVI NASTAVLJAJU NIZ: Odlična taktička postavka trenera Kaličanina dovela je do novih bodova!

Autor:

Sport

21.10.2023

21:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gosti su imali svoje šanse, ali ih nisu iskoristili.

TIGROVI NASTAVLJAJU NIZ: Odlična taktička postavka trenera Kaličanina dovela je do novih bodova!

Foto: FK Tigrovi Milja Gold

U okviru osmog kola Gradske lige Čačak ekipa Tigrova Milja Gold iz Preljine ugostila je sastav Mršinca, domaćin meča je u ovaj duel ušao sa pete pozicije u ligi i 11 osvojenih bodova, dok su gosti sa sedam manje bili na desetom mestu. 

Uvodni minuti protekli su u klasičnom ispitivanju snaga, ali je na isteku devetog minuta prva prava akcija rezultirala pogotkom. Probio je mlađani Marko Čurčić, loptu je između dva odbrambena fudbalera Mršinaca proturio do Jovana Dramićanina koji je šalje iza leđa golmana Nicovića, 1:0 za Tigrove.

Rani pogodak otvorio je meč, gosti su zapretili preko Dimitrijevića, ali je udarac završio pored gola. Ređale su se prilike tokom prvih 45 minuta, viđen je jak tempo meča, ali novih golova do odlaska na odmor nije bilo.

Uvodni minuti drugog poluvremena pripali su gostima, Nemanja Stjepanović je pokušao iz slobodnog udarca, ali mreža golmana Radojičića je ostala mirna. Uzvratili su domaći iz kornera, uspeli su da smesta loptu u gol, ali je isti poništen zbog ofsajd pozicije. 

Krenuli su gosti na sve ili ništa kako je vreme odmicalo, dok su Tigrovci mirno držali igru i čekali su svoju priliku iz kontranapada. Jedan takav viđen je u 75. minutu, Ranković je poslao pas do Nikole Stanojevića, čiji prvi udarac branio golman Nicović, ali se lopta odbija opet do Stanojevića, nakon čega završava u mreži, 2:0 u 75. minutu.

Do kraja meča gosti su pokušavali da stignu za početak do prvog gola, ali im to nije pošlo za rukom.

Tigrovi Milja Gold (Preljina) - Mršinci 2:0 (1:0)

Tigrovi Milja Gold: Radojičić, Stanojević, Bujošević, Milikić, Živanić (od 46' Drobnjaković), Ćurčić, M. Pavlović, V. Pavlović, Dramićanin, Ranković, Obradović

Mršinci: Nicović, Didanović, Kurćubić (od 65' Čekanović), Vuković, Dimitrijević, Savićević, Stjepanović, Rakićević, Čakajac, Vasiljević, Mijatović 

Tigrovi predvođeni Miloradom Kaličaninom od starta sezone i dalje ne znaju za poraz u prvenstvu, trenutno se sa 14 osvojenih bodova nalaze na trećoj poziciji na tabeli.

U sledećem golu sastav Mršinci gostuje Moravi (Mojsinje), dok ekipa Tigrova dočekuje Malbu (Žaočani).

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading