NEDELJKOVIĆ VERUJE U SVOJE SAIGRAČE: "Raduje me lepa atmosfera u timu, idemo na pobedu i nastavak niza"!

Autor:

Sport

21.10.2023

12:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sloboda će na svom terenu odmeriti snage sa sastavom Stanova.

NEDELJKOVIĆ VERUJE U SVOJE SAIGRAČE: "Raduje me lepa atmosfera u timu, idemo na pobedu i nastavak niza"!

Foto: FK Sloboda Grbice

U okviru desetog kola Prve lige Kragujevca ekipa Slobode iz Grbice ugostiće sastav Stanova 1941, utakmica je zakazana za nedelju, 22. oktobar od 15 časova.

Domaćin sutrašnjeg meča se trenutno sa 14 osvojenih bodova nalazi na deobi petog mesta na tabeli sa još dva tima. U odličnoj formi se nalazi ekipa Slobode, napravljena je serija od tri vezana trijumfa, što je dovelo do proboja ka gornjem delu tabele.

Na stadionu u Grbicama ekipa je od starta prvenstva odigrala pet susreta i tom prilikom je zabeležila jedan remi, uz dva trijumfa i isto toliko poraza. Trijumf na ovom susretu bi Slobodi značio dodatno približavanje gornjem delu tabele.

Republika

Foto: FK Sloboda Grbice

Uroš Nedeljković

Uroš Nedeljković, fudbaler Slobode je u najavi za ovaj meč izjavio:

- Očekuje nas teška i neugodna utakmica protiv tvrde ekipe Stanova. Pobedom bi nastavili pobednički niz, a novim bodovima poboljšali poziciju na tabeli. Raduje me lepa atmosfera u timu, i jedno što znam je da ćemo dati sve od sebe. 

Predstojeći rival Slobodi, sastav Stanova je odlično započeo sezonu, posle četvrtog kola bili su na četvrtoj poziciji sa devet osvojenih bodova, ali je nakon toga napravljena serija od pet mečeva bez pobede, i u tom periodu je bodovni saldo obogaćen sa samo tri boda. Trenutno se ekipa sa 12 osvojenih bodova nalazi na osmoj poziciji na tabeli.

Tim Stanova je u slaboj formi trenutno, ali se nadaju da će istu prekinuti što pre, a priliku za to će imati na stadionu u Grbicama. Što se tiče gostovanja, ekipa je sa pet utakmica van svog terena donela četiri boda.

Sloboda (Grbice) - Stanovo 1941

Nedelja, 22. oktobar od 15 časova

Stadion u Grbicama

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading