JAKO BITAN TRIJUMF UMKE NA LIONU: Sastav Hajduka se odlično pokazao protiv ekipe iz samog vrha tabele!

Autor:

Sport

21.10.2023

19:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pogodak na isteku 90. minuta je odlučio pitanje pobednika.

JAKO BITAN TRIJUMF UMKE NA LIONU: Sastav Hajduka se odlično pokazao protiv ekipe iz samog vrha tabele!

Foto: FK Umka

U okviru 11. kola Beogradske zone ekipa Hajduka sa Liona ugostila je sastav Umke, domaćin meča je u ovaj susret ušao sa samo tri osvojena boda, što ga je pozicioniralo na poslednje mesto na tabeli, dok su gosti sa 20 bili na deobi treće pozicije.

Prvi deo meča protekao je u znaku gostiju, uglavnom je lopta bila u posedu fudbalera Umke, stvarali su prilike pred golom Kovačevića, ali iste nisu uspeli da realizuju na pravi način.

Najbolju priliku za promenu rezultata gosti su imali u 19. minutu kada je šut Pešića završio na gornjem okviru gola. Nisu uspeli plavo-beli da stignu do vođstva, te se na desetominutni odmor otišlo bez golova.

Drugi deo meča počeo je izmenama na obe strane, u redovima domaćina su izvršene dve, dok su gosti odradili jednu manje. Dosta bolji pristup su imali igrači Hajduka tokom drugog poluvremena, uspeli su da stvore par šansi pred golom rivala, ali iste nisu bile dovoljno konkretne. 

Odlučujući momenat meča odigrao se u 90. minutu kada je Trninić izveo odlično korner, Cakić je uspeo da preusmeri loptu do Marka Vujetića koji je smešta u mrežu za veliku radost gostujućeg tima i navijača, 1:0 za Umku.

Hajduk - Umka 0:1 (0:0)

Hajduk: Kovačević, gajić (od 85' Milošević), Rebić, Ristić, Ruljić, Šetka, D. Jovanović (od 46' Radišić), Stijović (od 89' Bošković), Stojaković, Smiljković (od 46' Janković), J. Jovanović

Umka: Uzelac, Vujetić, Vesić (od 46' Trninić), Stanković, Simonović, Kuljić (od 81' Đorđević), Pešić (od 56' Nikolić), Stojanović, Cakić, Milunović, Aleksić (od 69' Malić) 

U sledećem kolu Umka dočekuje OFK Budućnost iz Dudovice, dok ekipa Hajduka ide na noge Crvenoj zvezdi iz Malog Mokrog Luga.

BONUS VIDEO: 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading