MINIMALAN TRIJUMF ZA IZLAZAK IZ KRIZE: Crveno-beli su upisali velika tri boda nad odličnom ekipom Radničkog! (VIDEO)

Autor:

Sport

21.10.2023

13:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prekinuta je serija od devet vezanih mečeva bez poraza sastava iz Obrenovca!

MINIMALAN TRIJUMF ZA IZLAZAK IZ KRIZE: Crveno-beli su upisali velika tri boda nad odličnom ekipom Radničkog! (VIDEO)

Foto: FK Sinđelić

U okviru 11. kola Srpske lige Beograd ekipa Sinđelića ugostila je sastav Radničkog iz Obrenovca, domaćin susreta je u ovaj duel ušao sa 14. pozicije i osam osvojenih bodova, dok su gosti bili na petom mestu sa 19 bodova.

Uvodno ispitivanje snaga na ovom meču se odužilo, gotovo da nije bilo velikog uzbuđenja pred golmanima na obe strane tokom prvih 45 minuta. Jedina stavka upisana u sudijskoj beležnici bio je žuti karton Milošu Pajeviću, fudbaleru Radničkog zbog sprečavanja obećavajućeg napada.

Drugi deo meča počeo je jednom izmenom u redovima tima iz Obrenovca, Aleksandar Stevanović je svoje mesto na terenu ustupio Veljku Jovkoviću. 

Samo šest minuta od starta nastavka viđena je promena rezultata. Dugu loptu na polovini Radničkog odlično je primirio Dragojlović, nakon čega je istu uputio ka Mihajlu Ačanskom, on je nakon prolaska par odbrambenih fudbalera, loptu poslao u mrežu mladog golmana Mrdaka, 1:0 za Sinđelić.

 

 

Izvršene su ubrzo nakon prvog gola na meču izmene na obe strane, gosti su pokušavali ofanzivnijim pristupom da stignu do povoljnijeg rezultata, ali im to nije polazilo za rukom.

Domaći tim je odličnom postavkom uspeo da sačuva ceo plen do poslednjeg sudijskog zvižduka, i tako je osvojio jako bitna tri boda za dalji tok prvenstva.

 

Sinđelić (Beograd) - Radnički (Obrenovac) 1:0 (0:0)

Sinđelić: Marković, Ačanski, Radoičić, Obradović, Lazić, Mladenović, Kolarević (od 89' Mašić), Milisavljević, Radlovački (od 58' Đuričić), Andrić (od 76' Vučeljić), Dragojlović (od 89' Đorđević)

Radnički: Mrdak, Stojković, Pajević, Zonjić (od 77' Šiškov), Stjepanović, Ratković (od 64' Janković), Vukadin, Knežević, Bojović (od 56' Vu. Jovković), Stevanović (od 46' Ve. Jovković), Ivanić

U sledećem kolu Radnički dočekuje Teleoptik, dok sastav Sinđelića ide na noge Studentskom gradu.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading