IZAZIVAČ LIDERU: Tim iz Donje Lokošnice je spreman da se "potuče" za prvo mesto na tabeli!

Autor:

Sport

11.10.2023

17:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zaostatak za ekipom Građanski 2023 je samo dva boda.

IZAZIVAČ LIDERU: Tim iz Donje Lokošnice je spreman da se "potuče" za prvo mesto na tabeli!

Foto: FK Mladost Donja Lokošnica

U okviru šestog kola Gradske lige Leskovac ekipa Građanski 2023 ugostiće sastav Mladosti iz Donje Lokošnice, utakmice je zakazana za subotu, 14. oktobar od 14 časova i 30 minuta.

Domaćin nedeljnog susreta je novoformirani sportski kolektiv iz Leskovca koji svoje mečeve kao domaćin igra na pomoćnom stadionu GFK Dubočica, i koji za sada odličnim partijama ističe kandidaturu za najviši plasman na tabeli. Trenutno se ekipa Građanski nalazi na liderskoj poziciji na tabeli sa 13 osvojenih bodova.

Četiri trijumfa i jedan remi zabeležio je sastav Građanski, jedini put kada tim nije uspeo da osvoji ceo plen jeste meč sa ekipom Todorovce, na gostovanju koji je završen rezultatom 1:1. Ako se pogleda gol razlika lidera na tabeli, može se reći da igrački kadar dobro stoji u napadu, ali i u odbrani. Mrežu rivala su tresli u 12 navrata, dok je njihov golman savladan samo tri puta.

Republika

Foto: FK Mladost Donja Lokošnica

Najavni poster

Nedeljni gost lideru na tabeli, tim iz Donje Lokošnice se u višem rangu takmičio pre tri godine, i od tada pokušava da se u isti vrati, međutim u poslednje dve sezone stigao je "samo" do plasmana na sredinu tabele. Sada Mladost sa učinkom od tri trijumfa i dva remija drži drugu poziciju u prvenstvu, sa dva boda zaostatka za liderom.

Zanimljiva činjenica jeste da je tim Mladosti pred domaćom publikom zabeležio oba ovosezonska remija, dok je sa dva gostovanja doneo maksimalnih šest bodova. Sastav iz Donje Lokošnice igra jako tvrde utakmice, sa malim brojem pogodaka, što pokazuje i gol razlika koja iznosi "+4" (9:5).

Forma oba tima je dobra, imajući u vidu da od starta sezone ne znaju za poraz u prvenstvu, ali ako se gleda konkretno broj osvojenih bodova na poslednjih par susreta, serija ekipe Građanski od tri vezana trijumfa je mali "plus" u odnosu na rezultate Mladosti.

Građanski 2023 - Mladost (Donja Lokošnica)

Subota, 14. oktobar od 14.30

Pomoćni teren stadiona GFK Dubočica

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading