KRUŠEVLJANI DOBILI RIVALA U KUPU: Tribine stadiona u Kruševcu će biti dupke pune!

Autor:

Sport

11.10.2023

15:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ukoliko sastav Trajala nastavi sa odličnom formom, očekuje nas jako interesantan duel.

KRUŠEVLJANI DOBILI RIVALA U KUPU: Tribine stadiona u Kruševcu će biti dupke pune!

Foto: FK Trayal

Danas je održan žreb za 1/16 finala Kupa Srbije, svakako su najzanimljiviji mečevi večitiih rivala, voljom "kuglica" Trajal iz Kruševca ugostiće ekipu Crvene zvezde.

Prošlogodišnji član Prve lige Srbije nije uspeo da zadrži status u prvoligaškom karavnu, ali trenutno u Srpskoj ligi Istok odlično stoji, sa maksimalnih 27 bodova drži lidersku poziciju, uz sedam bodova prednosti u odnosu na prvog pratioca. Tim Trajala igra zaista fantastično od starta nove sezone, samo dva puta je njihov golman savladan u prvenstvu, dok su igrači sastava iz Kruševca 21 put poslali loptu u mrežu rivala.

Kada je reč o Kupu Srbije, pre dve godine Trajal je na ovom koraku zaustavljen na gostovanju u Beogradu, kada je na stadionu Partizana od istoimenog tima savaldan rezultatom 3:0. Sada je voljom žreba tim iz Kruševca spojen sa drugim beogradskim klubom, Crvenom zvezdom, ali će ovoga puta meč sa jednim od dva najjača kluba u našoj zemlji biti odigran pred domaćim navijačima.

 

 

O fudbalskom klubu Crvena zvezda ne treba puno trošiti reči, poslednjih par godina crveno-beli "vladaju" u našoj zemlji na oba fronta, pehar kup takmičenja završio je u njihovim vetrinama u poslednje tri godine. Tim sa Marakane u prvenstvu trenutno zauzima drugu poziciju, sa četiri boda zaostatka u odnosu na Partizan, koji je aktuelni lider u prvenstvu.

Crveno-beli pored nastupa u dva takmičenja u našoj zemlji, imaju i mečeve u Ligi šampiona gde se nalaze u veoma jakoj grupi sa Mančester Sitijem, Lajpcigom i Jang Bojsom, sigurno da su ambicije Crvene zvezde da se na sva tri fronta "potuče" za što bolji plasman, ali veliku ulogu u daljim mečevima može imati i odmaranje pojedinih fudbalera za izazove na evropskoj sceni.

Duel Trajala i Zvezde planiran je za 1. novembar, ali zbog odloženog susreta Superlige koji crveno-beli treba da odigraju, očekuje se da se meč Kupa Srbije zakaže za neki drugi slobodni termin.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading