TEŽE OD OČEKIVANOG: Preokret Trstenika režirao je Pajić golovima u drugom poluvremenu!

Autor:

Sport

07.10.2023

21:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tim iz Rekovca je prikazao odličnu defanzivnu postavku, ali bodove nisu osvojili.

TEŽE OD OČEKIVANOG: Preokret Trstenika režirao je Pajić golovima u drugom poluvremenu!

Foto: FK Trstenik PPT

U okviru devetog kola Zone Zapad sastav Levača iz Rekovca ugostio je ekipu Trstenika PPT, domaćin meča je u ovaj duel ušao sa šest osvojenih bodova, dok su gosti bili na 15.

Krenuli su gosti ofanzivno od prvog minuta, dok su domaći bili nešto defanzivnije orijentisani, i čekali su svoju priliku iz brze promene poseda. Kontrolisali su fudbaleri Trstenika meč, stvarali su prilike, ali iste nisu uspeli da realizuju na pravi način, u pojedinim situacijima je bilo teže promašiti nego pogoditi gol, ali lopta nije htela iza leđa golmana Jevremovića.

Kako to obično biva u fudbalu, nakon promašaja na jednoj strani, stiže kazna na drugoj, i to po mnogima u "najgore fudbalsko vreme". Na isteku 44. minuta, pred sam odlazak na odmor domaći preko Željka Goljovića stižu do prednosti, 1:0 za Levač.

Za vreme pauze izvršena je po jedna izmena na obe strane. Drugo poluvreme počelo je dosta angažovanije od strane fudbalera Trstenika, i ubrzo su gosti stigli do izjednačenja. Aleksandar Pajić je zatresao mrežu domaćina, 1:1 u 56. minutu.

Pokušali su domaći da održe "iks", ali su gosti učestalim napadima uspeli da stignu do potpunog preokreta. Pajić je svojim drugim pogotkom doneo prvu prednost Trsteniku na meču, 2:1 na isteku 66. minuta.

Kontrolisali su gosti utakmicu, izvršene su u nastavku još po dve izmene na obe strane, ali nove promene rezultata nije bilo, uspeli su fudbaleri tima iz Trstenika da preokrenu rezultat i stignu do jako bitnih bodova na gostovanju u Rekovcu.

Levač (Rekovac) - Trstenik PPT 1:2 (1:0)

Levač: Jevremović, Vojinović, Milošević (od 74' Jeremić), Gojković, Živanović (od 46' Radovanović), Eraković, jevtić, Goljović, Radosavljević, Knežević (od 84' Jovanović), Milić

Trstenik PPT: Tatić, Savić, Aksentijević, Krstić (od 46' Petković), Pecić, Pajić, Milosavljević, Đorđević, Grujić (od 74' Matović), Đonić (od 74' Đorđević), Savić

U sledećem kolu Trstenik dočekuje Blagotin iz Poljne, dok tim Levača gostuje Župi iz Aleksandrovca.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading