POLET DOČEKUJE NAPREDAK: Finale Kupa će privući veliki broj gledalaca u Nakovu!

Autor:

Sport

03.10.2023

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Očekuje se fantastična atmosfera.

POLET DOČEKUJE NAPREDAK: Finale Kupa će privući veliki broj gledalaca u Nakovu!

Foto: FK Polet Nakovo

U okviru finala Kupa fudbalskog saveza grada Kikinda, ekipa Poleta iz Nakova ugostiće sastav Napretka iz Banatske Topole.

Domaćin sutrašnjeg duela se već tri sezone plasira u sam vrh PFL-a Zrenjanin, cilj kluba jeste da se vrati u Vojvođansku ligu Istok, gde se poslednji put takmičio u sezoni 17/18. Trenutno se Polet sa učinkom od šest trijumfa i dva poraza nalazi na drugoj poziciji na tabeli, sa šest bodova zaostatka za liderom. 

Polet je u dosadašnjem toku ligaškog dela prvenstva pred svojim navijačima igrao u pet navrata i tom prilikom zabeležio je četiri trijumfa i jedan poraz, jedini tim koji je uspeo iz Nakova da odnese ceo plen jeste OFK Stajićevo, tada je gost slavio rezultatom 3:0. 

Republika

Foto: FK Polet Nakovo

Očekuje se veliki broj navijača u Nakovu

Sutrašnji gost u Nakovu biće tim iz Banatske Topole, koji je novajlija u Područnoj ligi, u kojoj se trenutno sa učinkom od četiri trijumfa, jednog remija i tri poraza nalazi na deobi sedmog mesta na tabeli. Napredak je prošle godine stigao iz Međuopštinske lige kao šampion u viši rang, pre toga je ekipa uglavnom bila član nižeg ranga.

Zanimljiv podatak je da je od starta prvenstva Napredak osvojio više bodova na strani, nego pred svojim navijačima, tim je u Banatsku Topolu sa gostovanja doneo sedam bodova, dok je pred svojim navijačima upisao šest.

Poslednji put Polet i Napredak u okviru zvaničnog meča sastali su se još u sezoni 2014/2015, a njihov ligaški duel po rasporedu u aktuelnom prvenstvu zakazan je za poslednje kolo jesenjeg dela prvenstva.

Polet (Nakovo) - Napredak (Banatska Topola)

Sreda, 4. oktobar od 15.30

Teren u Nakovu

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading