MANEKENI: Crveno-beli predstavili novu sportsku opremu! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

02.09.2023

17:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navijači će dolaziti i da vide nove dresove sportskog kolektiva iz Čuruga.

MANEKENI: Crveno-beli predstavili novu sportsku opremu! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK Hajduk Čurug

Fudbaleri Hajduka iz Čuruga prethodne 2022/23 sezone takmičili su se u okviru Druge novosadske lige i sa skorom od 21 pobede, tri remija i četiri poraza zauzeli su treću poziciju sa deset bodova zaostatka u odnosu na šampiona, novosadski Proleter 1951.

I pored navedenog, u aktuelnoj sezoni Hajduk se takmiči u višem rangu takmičenja, Prvoj novosadskoj ligi i nakon tri odigrana kola sa šest osvojenih bodova sastav iz Čuruga zauzima šestu poziciju.

Crveno-beli su u prva dva meča savladali ekipe Suseka (4:0) i Bačke iz Begeča (3:1), da bi prethodnog vikenda na domaćem terenu minimalnim rezultatom 1:0 poraženi od lidera Šajkaša 1908 iz Kovilja.

Uoči predstojećeg meča u kojem će Hajduk u nedelju 3. septembra gostovati u Gospođincima, crveno-beli su predstavili novu garnituru dresova u kojoj će nastupati u nastavku šampionata.

 

Da podsetimo, kao što je već rečeno Hajduk iz Čuruga u nedelju 3. septembra sa početkom od 17 časova gostuje z Gospođincima gde će se sastati sa ekipom Jedinstva koja u ovom momentu ima identičan bodovni saldo kao i ekipa Hajduka iz Čuruga.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading