VELIKA RADOST IZVOJEVANA TEŠKOM BORBOM: Krušedolci upisali istorijski trijumf u Sremskoj ligi!

Autor:

Sport

30.08.2023

15:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Partizan nije imao snage za potpuni preokret.

VELIKA RADOST IZVOJEVANA TEŠKOM BORBOM: Krušedolci upisali istorijski trijumf u Sremskoj ligi!

Foto: Facebook.com

lopta

U okviru trećeg kola Sremske lige na terenu u Krušedolu istoimena ekipa ugostila je sastav Partizana (Vitojevci).

Domaćin susreta je u prva dva kola osvojio samo jedan bod, dok su gosti iz Vitojevaca bili na koti tri.

Pritiskali su domaći od prvog minuta, presing igrača Krušedola stvarao je dosta problema gostima, ali napadi su bili jalovi. Odlični prodori Pavkova i Klajića sa jedne, i Gemerija i Radakovića sa druge strane nisu iskorišćeni na pravi način.

U 33. minutu Pavkov je "opalio" po lopti sa nekih 27/8 metara, ali je golman Sabo fantastičnom intervencijom sačuvao svoju mrežu. Igrao se 41. minut kada je došlo do prve promene rezultata na meču.

Nakon odbitka u kaznenom prostoru Partizana, lopta pogađa u ruku jedan od gostujućih fudbalera, nakon čega sudije dosuđuje kazneni udarac sa 11 metara. Zdravko Klajić je preuzeo odgovornost na sebe, i uspešno je doveo svoj tim do vođstva, 1:0 za Krušedol.

Republika

Foto: FK Krušedol

Teren u Krušedolu

Potpuno druga slika viđena je od starta drugog dela meča, gosti su krenuli ofanzivnije, stvorili su par prilike, ali je odbrana domaćih uz golmana Bagaša uspešno odolevala svim naletima rivala.

Promašaji pred golom Krušedola, kažnjeni su ubrzo pogotkom u mreži crno-belih. Igrao se 70. minut kada je Vasojević odlično uposlio Kulju, on je sam izašao ispred golmana Saba, i u njihovom duelu izlazi kao pobednik, 2:0. 

Mladi ekipa Partizana i posle dva gola zaostatka nije odustajala, krenuli su na sve ili ništa fudbaleri Partizana i to ime se ubrzo isplatilo. U 80. minutu nakon kornera rezervista Borislav Mitrović postiže pogodak za 2:1.

Samo dva minuta kasnije isti igrač je doneo izjednačenje svom timu, odlična akcija crno-belih završena je pogotkom Mitrovića, 2:2.

Tajac u Krušedolu nakon izjednačujućeg pogotka je kratko trajao, odmah po polasku sa centra Škrbić je poslao pas, koji su gosti izbacili u aut, Radaković je iz istog poslao loptu do Kulje, koji se najbolje snalazi na nekih 10 metara od gola i postiže pogodak za 3:2, za erupciju oduševljenja u redovima domaćina. 

Poslednjih deset minuta susreta uglavnom je lopta bila između dva šesnaesterca, najbolja prilika za promenu rezultata viđena je u nadoknadi vremena kada je Radulović mogao do četvrtog pogotka, ali isti nije uspeo da postigne.

Krušedol - Partizan (Vitojevci) 3:2 (1:0)

Krušedol: Bagaš, Pavkov (od 65' Grublješić), Jelković, Distl, Karas, Klajić, Škbrić, Gemeri (od 49' Vuković), Radaković, Vasojević, Kulja (od 88' Radulović)

Partizan: Sabo, Miletić, Vukosavljević, Zejić, Marković, Radović, Čačić (od 58' Pajić), Lukić (od 68' Mitrović), Đurović, Adrijan (od 46' Savić), Janjić

Iz redova Krušedola su posle meča poručili:

- Želimo da istaknemo sudijsku trojku u sastavu Saša Dujić, Dijana Mladenović i Branislav Božić, zajedno sa delegatom Veliborom Nedićem, koji su perfketno odradili ovaj meč. Gostima iz Vitojevaca želimo da se zahvalimo na fer i sportskom nadmetanju i želimo im puno sreće u nastavku prvenstva. 

U sledećem kolu Partizan dočekuje LSK iz Laćarka, dok ekipa Krušedola ide na noge Sremu iz Sremskih Mihaljevaca.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading