PRVENSTVO JE PRED VRATIMA: Uprava Velike Moštanice promovisala je još dva nova fudbalera!

Autor:

Sport

30.08.2023

15:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predstojećeg vikenda počinje nova sezona.

PRVENSTVO JE PRED VRATIMA: Uprava Velike Moštanice promovisala je još dva nova fudbalera!

Foto: FK Velika Moštanica

Sastav Velike Moštanice prvenstvo započinje predstojećeg vikenda, vremena za novajlije je sve manje.

U dosadašnjem toku letnjeg prelaznog roka opremu Velike Moštanice zadužili su Aleksa Puletić, Nikola Zajić i Marko Moguš

Nakon trilinga novajlija uprava je obelodanila novo-staro lice koje će nastupati u predstojećem periodu za ekipu, reč je o Bogdanu Gajiću (29) koji po drugi put u karijeri oblači dres Velike Moštanice. Gajić pokriva pozicije na sredini terena, fudbaler koji je zna da razigra saigrače i koji gospodari sredinom terena.

Po najavama iz kluba "bomba u zadnji čas" je odjeknula u Velikoj Moštanici, najnovije pojačanje kluba je Nemanja Momić (38) koji dolazi iz Lisovića. Reč je o fudbaleru koji je dobro poznat širom terena u Beogradu, nastupao je kroz karijeru za Rad, GSP Polet, Mladost Apatin, Sinđelić, Poštar, Jedinstvo Vladimirci i Barajevo. Momić može da odgovori podjenako dobro zadacima na štoperskoj poziciji, ali i na mestu zadnjeg veznog.

Povratkom Gajića i dolaskom Momića u velikoj meri završen je posao što se tiče pojačanja za predstojeće prvenstvo. Sastav Velike Moštanice na premijeri novi sezone dočekuje ekipu Milutinca iz Zemuna, utakmica se igra u nedelju, 3. avgusta sa početkom od 16 časova i 30 minuta.

BONUS VIDEO: 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading