NEBRUŠENI DIJAMANT: Kirov je dobio mladog igrača koji "zna fudbal", ali treba pravilno raditi sa njim!

Autor:

Sport

29.08.2023

18:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stojanović je tek započeo svoju epizodu u seniorskom fudbalu.

NEBRUŠENI DIJAMANT: Kirov je dobio mladog igrača koji "zna fudbal", ali treba pravilno raditi sa njim!

Foto: Facebook.com

Uprava Jašunje zajedno sa trenerom Aleksandrom se i dalje priprema za start Gradske lige Leskovac, vremena za uigravanje igračkog kadra je sve manje, pa se iz tog razloga užurbano radi na sklapanju istog.

Kirov je promovisan za šefa stručnog štaba početkom kalendarske godine, tokom prolećnog dela prvenstva je imao priliku da se upozna sa igračkim kadrom, i da vidi na kojim pozicijama isti treba ojačati. U dosadašnjem toku letnjeg prelaznog roka opremu Jašunje zadužili su Aleksandar Cekić, Dragan Ilić, Nemanja Ilić, Miloš Stojilković, Predrag Petković i Zoran Bakić.

Najnovija akvizicija kluba za predstojeće prvenstvo je Stefan Stojanović (17), reč je o mladom fudbaleru koji igra na poziciji desnog beka. Stojanović je prošao školu fudbala Morave iz Leskovca, dok je prethodnih šest meseci bio član Napretka (Bogojevce), gde je zabeležio i svoje prve korake u seniorskom fudbalu.

Republika

Foto: FK Jašunja

Stefan Stojanović

Dolaskom Stojanović trener Kirov je dobio mladog igrača, koji je željan dokazivanja i koji je spreman da svaki minut u seniorskom fudbalu iskoristi na pravi način. Nema sumnje da će uz nekolicinu mladih fudbalera u redovima Jašunje imati odličnu šansu za dalji napredak.

Prvenstvo Gradske lige Leskovac počinje predstojećeg vikenda, tokom nedelje će biti zvanično objavljen i raspred utakmica za prvo kolo nove sezone.

BONUS VIDEO:  

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading