TAKO BLIZU, A TAKO DALEKO: Velika borba u Ugljarevu okončana podelom bodova - Garevina u nadoknadi vremena ostala bez stoprocentnog učinka na startu sezone!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

28.08.2023

19:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajn fudbalska predstava koja je mogla da zadovolji sve prisutne ljubitelje fudbala.

TAKO BLIZU, A TAKO DALEKO: Velika borba u Ugljarevu okončana podelom bodova - Garevina u nadoknadi vremena ostala bez stoprocentnog učinka na startu sezone!

Foto: FK Garevina

Prema očekivanju, u Ugljarevu je u okviru 3. kola Druge rasinske okružne lige odigran izuzetno zanimljiv duel u kojem su glavni akteri bili fudbaleri domaćeg Omladinca i ekipe Garevine iz istoimenog mesta koja je na startu nove takmičarske godine vezala dva prvenstvena trijumfa (Stari Trstenik 2:1 i Donji Kopaonik 3:1).

Od prvog sudisjkog zvižduka domaćin je preuzeo terensku inicijativu i u takvom kontekstu snaga na terenu Omladinac u 13, minutu meča stiže do rezultatske prednosti.

Međutim, samo tri minuta kasnije Karajović na asistenciju Mihajlovića pogađa nebranjeni deo gola domaćina, poravnava rezultat i postavlja kranji ishod prvog perioda igre.

U nastavku meča, tačnije u 59. minutu gosti ostaju sa igračem manje, pošto je Miljović usled crvenog kartona morao ranije na tuširanje, ali gosti i pored brojčanog deficita na terenu u 83. minutu stižu do novog pogotka. Nakon asistencije Toskića, Kaplarević se našao "oči u oči" sa golmanom Omladinca i nije mu bilo teško da dovede svoju ekipu do prednosti.

Ipak, u osmom minutu nadoknade vremena, nakon velike gužve u šesnaestercu Garevine, domaćin uspeva da pronađe put lopti do mreže i susret se privodi kraju podelom bodova, rezultatom 2:2.

Foto: FK Garevina

Pravedna podela bodova u Ugljarevu

 

- Druga rasinska okružna liga, 3. kolo:

Omladinac (Ugljarevo) - Garevina (Garevina) 2:2 (1:1)

Strelci: S. Paunović u 13. i D. Seočanac u 90. minutu za Omaldinac; D. Karajović u 16. i M. Kaplarević u 83. minutu za Garevinu

Nakon tri odigrana kola ekipa Garevine na svom kontu ima sedam osvojnih bodova, a narednog vikenda očekuje ih velii derbi protiv Borca iz Gornjeg Katuna koji u ovom momentu ima stoprocentan učinak.

Sa druge strane, ekipu Omladinca očekuje gostovanje Mladosti u Donjem Katunu.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading