I KOD KUĆE I NA STRANI GAREVINA RIVALE GAZI: Sastav iz Razbojne nije imao nikakve šanse - Milan Kaplarević postigao EVROGOL SA 40 METARA!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

21.08.2023

22:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova prvenstvena trojka je upisana.

I KOD KUĆE I NA STRANI GAREVINA RIVALE GAZI: Sastav iz Razbojne nije imao nikakve šanse - Milan Kaplarević postigao EVROGOL SA 40 METARA!

Foto: FK Garevina

Fudbaleri Garevine iz istoimenog mesta nastavljaju sa sjajnim partijama na startu sezone u okviru Druge rasinske okružne lige.

Ovoga puta na domaćem terenu Garevina je savladala Donji Kopaonik iz Razbojne, ekipu koja je na startu nove takmičarske godine na svom terenu rezultatom 6:0 deklasirala Mladost iz Toljevca i koja je na gostovanje stigla sa jasnim ciljem da zabeleži što je moguće bolji rezultat.

Sa druge strane Garevina je u prethodnoj takmičarskoj rundi bila uspešnija u Starom Trsteniku gde je istoimenu ekipu savladala rezultatom 2:1 i na krilima navedenog trijumfa u susret 2. kola, domaći fudbaleri su ušli angažovano i kao plod takve igre već u uvodnim minutima stvorili su dve izgeldne prilike koje nisu realizovane.

Domaćin do prednosti stiže u 27. minutu kada je nakon centaršuta Nikole Tatića, Vojkan Petrović uputio udarac koji je čuvar mreže gostiju uspeo da odbije u polje, ali na loptu natrčava Stefan Savović i smešta je u mrežu.

Vrlo brzo prednost Garevine je duplirana. Karajović je asistirao Milanu Kaplareviću koji je prvo "promešao" domau odbranu, a zatim i loptu smestio u mrežu za več osetnu prednost od 2:0.

Republika

Foto: FK Garevina

Fudbalerei Garevine nastavljaju sa prikupljanjem bodova

 

U devetom minutu nastavka susreta viđeno je nešto što se retko događa ne samo na srpskim fudbalskim terenima. Nemanja Petković je uposlio strelca drugo pogotka za domaću ekipu, Kaplarevića, a ovaj je uputio projektil sa 40 metara i lopta je završila u mreži golmana Donjeg kopaonika. Svakako, pogodak za TV špice.

Mogla je domaća ekipa u nastavku meča još koji put da zatrese mrežu gostiju koji su do počasnog pogotka stigli na isteku punog sata igre.

- Druga rasinska okružna liga, 2. kolo:

Garevina (Garevina) - Donji Kopaonik (Razbojna) 3:1 (2:0)

Strelci za domaću ekipu: M. Kaplarević (2) i S. Savović

U narednoj takmičarskoj rundi Garevina gostuje u Ugljarevu gde će se sastati sa ekipom Omladinca, dok će Donji Kopaonik u Razbojni ugostiti Mladost iz Donjeg Katuna.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading