PALANČANI BROJALI DO DEVET: Jasenica 2017 do vrha napunila mrežu nejakih gostiju iz Lozovika!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

28.08.2023

10:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpuna demonstracija moći i najava uspešne sezone...

PALANČANI BROJALI DO DEVET: Jasenica 2017 do vrha napunila mrežu nejakih gostiju iz Lozovika!

Foto: FK Jasenica 2017

Fudbaleri Jasenice 2017 iz Smederevske Palanke u premijernom susretu u novoj sezoni na stadionu "Nepokorena mladost" ubedljivo su savladali goste iz Lozovika, potvrdivši predsezonske priče da će Palančani biti jedni od glavnih favorita za plasman u viši rang takmičenja, Zonu Podunavsko-šumadijsku.

Ekipa Udarnika iz Lozovika je prethodnu sezonu u okviru Opštinske lige Velika Plana okončala u sredini tabele, a priliku da se nađu u okružnom rangu takmičenja dobili su odustajanjem Mladosti iz Donje Livadice. Čini se da je ovime ekipi učinjena "medveđa usluga" s obzirom da ekipa nije formirana što se pokazalo već u prvenstvenoj premijeri kada su na svom terenu obedljivo poraženi rezultatom 2:6 od ekipe Mladosti iz Novog Sela.

Ovoga puta u Smederevsku Palanku ekipa Udarnika je stigla sa svega desetoricom fudbalera i samim tim končani rezultat ovog meča, 9:0 u korist palanačke ekipe, apsolutno ne predstavlja iznenađenje.

Uz navedeno mora se i istaći da je utakmica prekinuta nakon samo sat vremena igre pošto su gosti ostali sa nedovoljnim brojem igrača na terenu.

Foto: FK Jasenica 2017

Na popularnoj "Nepokorenoj mladost" teško će bilo ko stići do bodova

 

- Podunavska okružna liga, 2. kolo:

Jasenica 2017 (Smederevska Palanka) - Udarnik (Lozovik) 9:0

Stadion: "Nepokorena mladost", Smederevska Palanka

U narednoj, trećoj rundi Podunavske okružne lige Jasenica 2017 gostuje u Radincu ekipi Mladog radnika 1940, dok će Udarnik u Lozoviku pokušati da popravi utisak u duelu protiv ekipe Lunjevca iz istoimenog mesta.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading