ZAVRŠNICA ZA INFARKT: Sloga izjednačila u 87. minutu, Mladi Borac u nadoknadi do tri boda "sa kreča"!

Autor:

Sport

22.08.2023

22:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajna predstava igrača oba tima, igralo se na gol više.

ZAVRŠNICA ZA INFARKT: Sloga izjednačila u 87. minutu, Mladi Borac u nadoknadi do tri boda "sa kreča"!

Foto: FK Mladi Borac Sedlare

U okviru prvog kola Zone Zapad ekipa Mladog Borca (Sedlare) ugostila je sastav Sloge iz Despotovca.

Pred oko 300 gledalaca viđena je odlična utakmica na otvaranju nove sezone, već posle deset minuta igre viđena je promena rezultata.

Grešku domaćih igrača iskoristio je Andrejić koji je presekao loptu, nakon čega je šalje do Nemanje Ilića koji rutinski postiže gol, 1:0 za Slogu iz Despotovca. 

Pokušali su fudbaleri Sloge posle vođstva da stignu do još jednog pogotka, napadali su, ali su dva puta njihovu udarci završavali na stativi, što je dovelo da se na pauzu ode minimalnom prednošću gostiju.

Krenuli su u istom ritmu gosti i od starta nastavka, ali promene novog gola u mreži domaćina nije bilo. U 63. minutu izvršena je izmena u redovima domaćina koja je promenila tok samog meča.

Mlađani Dimitrije Stanojević je odmah po ulasku, prvi prvom kontaktu pogodio za izjednačenje, 1:1.

 

 

Ubrzo su domaći stigli i do potpunog preokreta, duga lopta Aleksandra Tasića stigla je do Saše Nikodijevića koji je odličnim udarcem postavio rezultat na 2:1 u korist Mladog Borca. 

 

 

Trgli su se gosti, nisu se predali bez borbe i u 87. minutu su stigli izjednačenja, povratna lopta nakon odbitka stigla je do Filipa Andrejića koji je šalje u mrežu mladog Milića, 2:2. 

Završnica za infarkt nastavljena je i u nadoknadi vremena kada je dosuđen kazneni udarac sa 11 metara u korist domaćina, siguran realizator bio je Sladan Nikodijević za konačnih 3:2 u korist sastava iz Sedlara.

 

 

Mladi Borac (Sedlare) - Sloga (Despotovac) 3:2 (0:1)

Mladi Borac: Milić, Šodolović (od 46' Branković), Todorović, Sa. Nikodijević, Radojković (od 63' Stanojević), Sl. Nikodijević, Petrićević (od 86' Pavlović), Milić, Tošić (od 72' Nešić), Radojević, Tasić

Sloga: Dragutinović, Ljubisavljević (od 68' Miladinović), Milanović, Zdravković, Miladinović, Andrejić, Vujčić, Branković, Ilić, Todosijević (od 55' Živković), Milošević

U sledećem kolu u Despotovac gostuje Trstenik PPT, dok Mladi Borac ide na noge ekipi Mladosti iz Jovca.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading