KOMŠIJSKI OKRŠAJ PRIPAO DOMAĆINU: Fudbaleri iz Lozne bolji od Poleta 57 iz Milutovca!

Autor:

Sport

21.08.2023

13:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sloga se iskupila za nešto slabiju partiju iz prvog kola.

KOMŠIJSKI OKRŠAJ PRIPAO DOMAĆINU: Fudbaleri iz Lozne bolji od Poleta 57 iz Milutovca!

Foto: FK Sloga Lozna

U okviru 2. kola Prve okružne lige Rasinskog okruga na stadionu kraj Morave u Lozni su se sastali domaća Sloga i komšijski Polet 57 iz Milutovca. Do pobede su došli domaćini ubedljivo boljom igrom rezultatom 3:0.

Od samog starta utakmice se videla želja da se fudbaleri Sloge iskupe za nešto lošije izdanje u prvom kolu. Počeli su sa odličnom kontrolom na sredini terena gde su prednjačili Milojević i Mladenović koji su pravovremenim pasovima upošljavali uvek opasne po bokovima braću Kovačević.

U prvih dvadesetak minuta Lozanci su propustili tri-četiri baš dobre prilike od kojih je najbolju imao Mladenović koji je sa 7-8 metara šutirao preko gola. I onda u 21.minutu odličan solo prodor Miloševića koji biva izblokiran prilikom šuta, lopta dolazi do Milojevića koji je namešta na desnu i sa nekih 20 metara upućuje rezantan udarac koji pogađa sam donji desni ugao nemoćnog Damnjanovića, 1:0 za domaćina.

U 43.minutu svoju odličnu partiju golom je krunisao Mladenović koji se tako iskupio za prethodna dva promašaja, na poluvreme se otišlo sa ubedljivih 2:0 u korist Sloge.

Samo što je počelo drugo poluvreme, bukvalno u prvom napadu Sloga dolazi do ispostaviće se nedostižnih 3:0. Naime negde dvadesetak metara od gola gostiju lopta dolazi do Miloša Kovačevića koji vara dva igrača Poleta i odmerenim, preciznim udarcem pogađa desni donji ugao golmana Damnjanovića, koji je stiče se utisak mogao i morao bolje da reaguje.

Do kraja utakmice su se ređali napadi domaćina koji su imali još 5-6 baš izglednih prilika za pogodak, ali se rezultat nije menjao.

Zaslužena pobeda Sloge koja je mogla biti ubedljivija. Treba napomenuti da je utakmicu  odlično sudio Pršić Lazar, sudija sa liste Prve lige Srbije koji je opravdao rang u kome sudi.

Sloga (Lozna) - Polet 57 (Milutovac) 3:0 (2:0)

Stadion kraj Morave u Lozni, gledalaca: 50

Sudija: Lazar Pršić (Kruševac)

Strelci: Milojević 21', Mladenović 43' i M. Kovačević u 46'

Sloga: Savić, Krstić, S. Nedeljković, Milošević, Milovanović (od 55' D. Vasiljević), N. Nedeljković (od 70' Milosavljević), Mladenović, Ma. Kovačević, A. Vasiljević (od 53' Stefanović), Mš. Kovačević

Polet 57: Damnjenović, Kezunović, Jugović, Vesić, Rajković, Nikolić, Radić, Jaćić (od 60' Popović), Đonić, Stošić (od 19' Igrošanac), Vidojević

Ovim trijumfom Sloga je stigla do prvih osvojenih bodova u novoj sezoni, dok je Polet i vezao drugi vezani trijumf.

U sledećem kolu u Milutovac stiže sastav Dedine, dok Sloga gostuje FUD-u iz Brusa.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading