VASIĆEVA "LEPOTICA" TAČKA NA "I": "Vojvode" pobedom počele prvenstvo u Mačvanskoj okružnoj ligi! (VIDEO)

Autor:

Sport

21.08.2023

09:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uvodna utakmica u Mačvanskoj okružnoj ligi za ekipu Vojvode Stepe bila je uspešna. Sastav iz Draginja je u turbulentnom meču punom preokreta upisao prve bodove protiv Vidojevice (3:1).

VASIĆEVA "LEPOTICA" TAČKA NA "I": "Vojvode" pobedom počele prvenstvo u Mačvanskoj okružnoj ligi! (VIDEO)

Foto: FK Vojvoda Stepa Draginje

Pored dvostrukog strelca sa ”bele tačke”, Strahinje Pajčina zanimljiv duel je obeležio iskusni napadač Draginjana, Aleksandar Vasić (35) evro-golom u sam smiraj meča.

Popularni “Vaske” je u 90. minutu prihvatio dubinsku loptu saigrača i iskosa sa leve strane elegantno matirao golmana rivala.

Snimak pred nama potvrđuje da pouzdani Boljevčanin koji treću takmičarsku godinu za redom nosi dres “vojvoda” još uvek uživa na terenu.

 

 


Meč u Draginju je obeležio po mnogima prestrog crveni karton golmana domaćih, Stefana Mede Barjaktarova u 46. minutu koga je među stativama zamenio kapiten Darko Damjanović, a da se odlično snalazi i na golu potvrdio je kada je kod rezultata 2:1 za goste odbranio jedanaesterac.

Shodno svemu viđenom na terenu, “lepotica” Vasića je zaslužen pečat na trijumf  ”vojvoda” pred domaćom publikom.

 

 

Vojvoda SS - Vidojevica (Lešnica) 3:1 (2:1)

Vojvoda SS: Barjaktarov, Ignjatović, Mlaetić, Antonić, Poledica, Stojanović (od 85' Vasić), Lazić (od 66' Dukić), Pajčin, Stanojević (od 85' Savin), Petrović (od 72' Anđelić), Damnjanović

Vidojevica: Tubić, Savić, Jokić (od 70' Arnautović), Pavlović, Kostadinović, Isailović, Ignjatović (od 78' Alimpić), Filipović, Josić, Vasić, Orelj (od 46' Lazarević)


Da potsetimo, tim Vojvode Stepe se lani plasirao u viši rang, a ako se po jutru dan poznaje i sezona pred nama bi mogla da bude sezona tima iz Draginja.

U sledećem kolu sastav Vidojevice dočekuje Gučevo 1929, dok tim iz Draginja gostuje u Klenju ekipi Duško.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading