ODLIČNA GENERALKA ZA PRVENSTVO: Publika u Izbištu je imala prilike da vidi dobar meč!

Autor:

Sport

21.08.2023

11:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slavio je sastav Voje Gačić nad odličnim Poletom.

ODLIČNA GENERALKA ZA PRVENSTVO: Publika u Izbištu je imala prilike da vidi dobar meč!

Foto: FK Voja Gačić

U okviru priprema za početak prvenstva Druge južnobanatske lige, koji je zakazan za sledeći vikend, sastavi Poleta iz Izbišta i Voje Gačić imali su generalnu probu pred takmičarske mečeve.

Domaći sastav iz Izbišta je već pet godina član južnobanatske lige, dok je ekipa Voje Gačić jako mlad sportski kolektiv, i ovo će za njih biti premijerna sezona u višem rangu.

Ljubitelji fudbala u Izbištu su imali prilike da vide odličnu utakmicu, sa puno lepih akcija na obe strane, ali i lepe golove. Teren za igru je bio odlično pripremljem, ali je jako teško vreme uticalo na igru oba sastava.

Prvi gol viđen je u 24. minutu kada je fudbaler gostujućeg sastava, Janačković "opalio" po lopti, sjajan udarac završio je u mreži domaćina, 1:0 za Voju Gačić. 

Pokušali su domaći da dođu do izjednačenja do odlaska na odmor, pritiskali su rivala, ali se na kraju opet zatresla njihova mreža pred sam kraj prvog dela meča. Na semaforu je stajao 44. minut kada je Janačaković povukao kontranapad, lopta je stigla do Gračanina koji je kao brzi voz prošao pored beka Poleta, uputio je pas do Nike koji je postigao gol, 2:0.

Republika

Foto: FK Polet Izbište

 

Domaći tim je u drugom poluvremenu odlučio da izvede potpuno novi sastav, što je retkost imajući u vidu da dosta ekipa ima problema sa okupljanjem na takmičarskim mečevima, a kamo li na prijateljskim.

Svežina je odigrala ulogu u drugom poluvremenu, rastrčali su se domaći i nakon ubačaja iz ugla su stigli do prvog gola na meču, strelac je bio Darko Dušanov, 2:1, ali se ispostavilo da je to na kraju bio i konačan rezultat susreta.

Miodrag Gačić, šef stručnog štaba gostiju je posle meča za naš portal izjavio: 

- Našim sportskim prijateljima iz Izbišta želimo mnogo sreće u novoj sezoni, čestitam mojim momcima na odličnoj utakmici. Zadovoljan sam kako smo radili tokom priprema i mogu slobodno reći da ćemo svima biti izuzetno tvrd orah. Cilj je za početak da se osigura opstanak u ligi, a ukoliko se ukaže prilika želimo da napadnemo i sam vrh tabele. Na domaćem terenu daćemo sve od sebe da isti promovišemo u "neosvojivu tvrđavu". 

Prvenstvo počinje predstojećeg vikenda, Polet u prvom kolu gostuje Partizanu iz Uljme, u svojoj grupi "Istok", dok Voja Gačić ide na noge Tempu iz Sefkerina.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading