VINOGRADAR SIGURAN NA SVOM TERENU: Golmani na obe strane su sprečili goleadu u Riljcu!

Autor:

Sport

21.08.2023

12:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odličan partija oba tima.

VINOGRADAR SIGURAN NA SVOM TERENU: Golmani na obe strane su sprečili goleadu u Riljcu!

Foto: FK Vinogradar Riljac

U okviru drugog kola Druge rasinske okružne lige u Riljcu je odigran meč između domaćeg sastava Vinogradara i ekipe Jezera 2017 (Zlatari)

Timovi su u ovaj meč ušli u različitim raspoloženja, domaćin je u prvom kolu pretrpeo poraz od ekipe Poljoprivrednika (3:2), dok je sastav Jezera pred svojim navijačima savladao Kamenorazac sa 5:1.

Važi Vinogradar za jako čvrstog protivnika na domaćem terenu, ali su gosti na ovaj susret došli sa ciljem da dođu do nova tri boda i da tako nastave put ka ostavrenju visokih ambicija za novu sezonu. 

Tokom prvog poluvremena bilo je prilika na obe strane, viđena je ujednačena utakmica, ali su golmani Pavlović i Radović intervencijama "ostavili" rezultat na 0:0.

Tokom pauze izvršena je jedna promena, u redovima gostujućeg tabora sa klupe je ušao Aleksa Radenković, dok je njegov imenjak Trošić ostao u svlačionici.

I tokom drugog poluvremena viđena je preslikana slika kao i tokom prvog, izjednačena borba sa prilikama na obe strane, ali su odbrane, kao i golmani bili na visini zadatka.

Odlučujući momenat meča odigrao se u 89. minutu kada je rezervista Sandro Matić iskoristio prvu grešku gostujućeg odbrane, zaobišao je golmana i iz neposredne blizine je poslao loptu u mrežu, 1:0 za Vinogradar.

Gosti su u poslednjim trenucima svim silama pokušali da dođu do gola, ali im to nije pošlo za nogom. 

Vinogradar (Riljac) - Jezero 2017 (Zlatari) 1:0 (0:0)

Vinogradar: Pavlović, Janković, Todorović, Milić (od 75' Glišić), Babović (od 58' Jovanović), Radojević (od 80' Matić), Milićević, Milutinović, Jevtić, Mihajlović, Stevanović

Jezero 2017: Radović, Punoševac, Marković, Nenad, Stevanović, Bogićević, Trošić (od 46' Radenković), Bogićević, Miljković, Radović, Vučković (od 75' Milosavljević) 

U sledećem kolu ekipa Jezera dočekuje Bele Orlove, dok sastav Vinogradara ide na noge timu Mladosti 1977 iz Garevine.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading