DUEL NOVAJLIJA PRIPAO GOSTIMA: Ekipa Branika slavila je na gostovanju u Sokobanji!

Autor:

Sport

21.08.2023

13:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Domaćin je na meč "stigao" tek u drugom poluvremenu.

DUEL NOVAJLIJA PRIPAO GOSTIMA: Ekipa Branika slavila je na gostovanju u Sokobanji!

Foto: Facebook.com/printscreen

U okviru prvog kola Zone Istok, na stadionu sportskog centra u Sokobanji ekipa Trebiča ugostila je sastav Branika iz Štubika, bio je ovo duel dve novajlije u zonskom rangu takmičenja.

Pred oko 80-tak gledalaca, po odlično pripremljenom terenu viđena je dobra igra dva dobro pripremljena sastava. 

Iskoristili su gosti nešto slabiji ulazak u meč domaćina i već u 13. minutu su stigli do prednosti. Sead Durgut je pretrčao odbranu domaćina, zaobišao je mladog golmana Marinkovića i poslao je loptu u mrežu Trebiča, 1:0 za Branik. 

Republika

Foto: FK Branik Štubik

FK Branik Štubik

Pokušali su domaći da preuzmu inicijativu i da stignu do šanse za postizanje gola, ali im to nije pošlo za nogom, gosti su devet minuta nakon prvog i drugi put zatresli mrežu rivala.

Mladi Dimitrije Todorović u 22. minutu povisio je prednost svog tima na 2:0 i to je ujedno bio i konačan rezultat prvog poluvremena. 

Za vreme pauze izvršene su izmene u oba sastava, domaći trener je uveo dva sveža igrača, dok je u redovima gostiju izvršena jedna promena.

Zaigrali su bolje domaći u nastavku meča, stvorili su par prilika i upravo su preko rezerviste Milana Uroševića uspeli da prepolove zaostatak, igrao se 80. minut meča. 

Gosti su u poslednjih deset minuta rutinski priveli meč kraju i upisali su tri boda na otvaranju nove sezone. 

Trebič (Sokobanja) - Branik (Štubik) 1:2 (0:2)

Trebič: Marinković, mijailović, Petković (od 70' F. Maksimović), Eminović (od 46' Milić), Filipović, Petrović, N. Maksimović, Vujadinović, Peternel (od 46' Urošević), Pavlović (od 70' Bonić), Živković (od 60' Radivojević)

Branik: Pantić, Stojanović (od 63' Maliković), Ilić, Lazić, Bogdanović, Sokolović, Todorović (od 63' Ilić), Đorđević, Milutinović (od 70' Pismigić), Petrović (od 46' Kraguljac), Durgut

U sledećem kolu u Štubik gostuje OFK Knjaz, dok ekipa Trebiča ide na noge Lužnici iz Babušnice.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading