FUDBALSKI SAVEZ RASPISAO JAVNI KONKURS: Novim grbom krovna organizacija ulazi u drugi vek postojanja - svi zainteresovani mogu uzeti učešće u ispisivanju istorije!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

14.08.2023

12:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljubitelji fudbala, ovo ne smete propustiti...

FUDBALSKI SAVEZ RASPISAO JAVNI KONKURS: Novim grbom krovna organizacija ulazi u drugi vek postojanja - svi zainteresovani mogu uzeti učešće u ispisivanju istorije!

Foto: FSB

Prestonički fudbalski savez priprema velike promenu kojima želi da obeleži drugi vek svog postojanja.

U tom cilju FSB je izdao saopštenje, javni poziv koji prenosimo u celosti:

- Kao organizacija koja brine o fudbalu na teritoriji Beograda od 1920. godine , Fudbalski savez Beograda želi da obeleži drugi vek svog postojanja sa originalnim i jedinstvenim rešenjem u vidu svog novog vizuelnog identieta radi što veće prepoznatljivosti i podizanja svojih marketinških aktivnosti na novi nivo. Fudbalski savez Beograda je u poslednjih godinu dana rapidno napredovao u smislu svog poslovanja, ostvarenih rezultata i pomoći koja je pružena klubovima kako bi se fudbal na teritoriji sa više od 260 klubova i preko 25.000 registrovanih igrača osavremenio i privukao još više publike na stadione - stoji na početku saopštenja, a zatim se dodaje:

- Kao jedan od najvažnijih elemenata identiteta Fudbalskog saveza Beograda, novi grb bi trebao svojim modernim izgledom da baštini dugu istoriju saveza I bude još snažnija asocijacija na beogradski fudbal u novom veku postojanja institucije koja je osnovana 12. marta 1920. godine pod imenom Beogradski loptački podsavez.

Foto: FSB

Dva vela prestoničkog loptačkog saveza

 

Kada je reč o samim uslovima konkursa, oni su sledeći:

– Javni konkurs traje od 14. Do 27. avgusta. Pobedničko rešenje treba da bude namenski kreirano za potrebe konkursa;

– Svi zainteresovani mogu poslati svoje idejno rešenje do 27. avgusta u 00.00 časova na adresu putem elektronske pošte na adresu novigrbfsb@fsb.org.rs. Prijave pristigle posle navedenog roka neće se razmatrati;

– Odluku po pobedniku konkursa doneće tročlana komisija Fudbalskog saveza Beograda glasanjem, prostom većinom glasova članova;

– Fudbalski savez Beograda obezbedio je novčanu nagradu u iznosu od 50.000 dinara za idejno rešenje odabrano od strane Komisije FSB;

– Fudbalski savez Beograda zadržava pravo da ne odabere nijedno od pristiglih rešenja;

– Pobedničko rešenje biće objavljeno 1. septembra na sajtu fsb.org.rs, kao i na društvenim mrežama Fudbalskog saveza Beograda.

U novi vek FSB ulazi sa novim identitetom, a svi ljubitelji fudbala imaju priliku da psotanu deo istorije prestoničkog loptanja.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading