JOVANOVIĆ JE ČETVRTI NOVAJLIJA: Uprava Naisusa vredno radi na sklapanju igračkog kadra!

Autor:

Sport

04.08.2023

20:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Cilj je već poznat, uprava želi da se vrati u zonski rang.

JOVANOVIĆ JE ČETVRTI NOVAJLIJA: Uprava Naisusa vredno radi na sklapanju igračkog kadra!

Foto: FK Naisus 1977 Rožina

Takmičio se tim iz Rožine u zonskom rangu u sezoni 20/21, a sa namerom da se u isti vrati radi se na sklapanju igračkog kadra u aktuelnom prelaznom roku.

Seriju dolaza u redove Naisusa otvorio je Andrija Stević (20), koji se nakon šest meseci u Batušnincu vratio u dobro poznatu sredinu. Aleksandar Pešić bio je druga akvizicija uprave, reč je u napadaču koji je već bio u Rožini i ovo će biti njegov drugi mandat. Jovan Stević (26), pouzdani defanzivac bio je poslednji u seriji dosadašnjih predstavljenih novajlija. 

Četvrto novo ime, koje će nositi dres Naisusa u predstojećoj sezoni je Nikola Jovanović (22). Reč je o fudbaleru koji igra na poziciji levog beka, karakteriše ga odlična tehnika, brzina i solidno iskustvo imajući u vidu njegove godine.

Republika

Foto: FK Naisus 1977 Rožina

Nikola Jovanović (crveni dres)

Jovanović je od 2018. godine član ekipe Stevan Nešticki iz Leskovika, sa svojim sada već bivšim saigračima je u proteklom prvenstvu Prve niške liga stigao do osvajanja sedme pozicije na tabeli. Nikola je aktivan i na parketu gde je bio član KMF-a Niš 92 dve godine, a trenutno u hali nastupa za Zvezde iz Aleksinca.

Raspored za novu sezonu Nišavske okružne lige je već poznat, tim iz Rožine će u prvom kolu gostovati sastavu Moravca iz Čečine. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading