NEMA ODMORA U ŠULJAMU: Uprava radi punom parom, nastavlja se jačanje igračkog kadra!

Autor:

Sport

04.08.2023

19:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bliži se početak prvenstva.

NEMA ODMORA U ŠULJAMU: Uprava radi punom parom, nastavlja se jačanje igračkog kadra!

Foto: FK Napredak 2021 Šuljam

Prolećni deo prošle sezone je bio jedan od boljih perioda tima iz Šuljama, u istom ritmu žele svi da nastave i u predstojećem prvenstvu.

Odličan zimski prelazni rok odradila je uprava Napretka, što se vidi i po rezultatima, a u istom smeru ide i aktuelna transfer pijaca. Prvi novajlija u Šuljamu bio je Dimitrije Bjelobrk (27), nakon njega stigao je Aleksandar Mladenović (41), a za njim i Miloš Benežan (33).

Bilo je mirno nekoliko dana u Šuljamu, nakon promocije tri pojačanja, a zatim je odjeknula "transfer bomba". Zoran Đurić (27) bivši đak Vojvodine i Teleoptika, odlučio je da karijeru nastavi u Napretku. Reč je o igraču koji pokriva bočne strane terena, poseduje veliko iskustvo jer je u dosadašnjoj karijeri nastupao za Teleoptik, Brodarac, OFK Vršac, Hajduk Lion, Trgovački i Planinac iz Lezimira odakle i dolazi u Šuljam.  

Nakon promocije Đurića, uprava je opet napravila određenu pauzu kada su u pitanju pojačanja, ali je juče odlučila da promoviše svog petog Novajliju. Dejan Vasić (29) odlučio je da dres Vojvodine iz Neradina zameni za opremu Šuljama. Radi se o fudbaleru koji pokriva spolje pozicije, krasi ga velika brzina i sposobnost da pomogne na svim delovima terena. Karijeru je započeo u Poletu (Nikinci), nakon čega je proveo kratak period u Jedinstvu iz Platićeva, odakle je otišao u Neradin.

Proteklog vikenda Napredak je odmerio snage sa timom Zmaja iz Noćaja, i tom prilikom je slavio rezultatom 4:1, za tim iz Šuljama pogađali su Dragan Mijatović, Miloš Benežan, Marko Gajić i Dragan Galić.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading