U ŠULJAMU SE SPREMA NEŠTO VELIKO: Pripreme su već započete, tu je i triling novajlija u igračkom kadru!

Autor:

Sport

02.07.2023

21:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ambicije Napretka su velike za predstojeću sezonu.

U ŠULJAMU SE SPREMA NEŠTO VELIKO: Pripreme su već započete, tu je i triling novajlija u igračkom kadru!

Foto: FK Napredak 2021 Šuljam

Ukoliko se ponovi barem polovina zimskog prelaznog roka, nedavno završene sezone, Napredak će od starta predstojećeg šampionata imati tim za sam vrh tabele.

Republika

Tim iz Šuljama je tokom nedavno završenog prvenstva sakupio 29 bodova, što je bilo dovoljno za osvajanje četvrtog mesta u ligi. Uprava je tokom zimskog prelaznog roka odradila odličan posao, što se vidi i po broju osvojenih bodova tokom proleća (20), a nešto slično se sprema i za "letnju pijacu".

Prvi novajlija koji je promovisan u redovima Napretka je Dimitrije Bjelobrk (27) koji je proteklih godinu dana branio boje Slobode iz Šašinaca, u karijeri je igrao i za Slogu (Voganj), 1. Maj (Ruma), Donji Petrovac i Sloven iz Rume, gde je i napravio prve fudbalske korake.

Nakon Bjelobrka, dres tima iz Šuljama zadužio je Aleksandar Mladenović (41), koji pokriva više pozicija na levoj strani terena. U mlađim kategorijama je branio boje Srema (Sremska Mitrovica), kasnije je bio član JEdinstva (Kraljevci), Graničara (Kuzmin), LSK-a (Laćarak), Fruškogorca (Manđeloš) i Srema iz Sremske Rače, odakle i stiže u Napredak. Plan uprave je da Mladenović svojim iskustvom i znanjem doprinese pre svega mlađim saigračima, ali i celokupnom timu u novoj sezoni.

Treća akvizicija uprave Napretka, i po mnogima "bomba" prelaznog roka jeste Miloš Benežan (33). Igrač koji je bio jedan od glavnih karika, a može se reći i najzaslužniji fudbaler za ulazak u viši rang ekipe Trgovački. Benežan igra na poziciji veznog, u karijeri je branio boje sastava Car Uroš (Jazak), Mitrov (S. Mitrovica), Sloge (Voganj), Sremca (Dobrinci), Slobode (Šašinci) i Borca (Veliki Radinci). 

Po dosadašnjim dolaznim transferima, jasna je transfer politika kluba, sprema se ozbiljan igrački kadar koji će napasti sam vrh tabele predstojeće takmičarske godine. Pripreme su započete proteklog vikenda, što je još jedan pokazatelj da se u Šuljamu sprema nešto veliko.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading