ZIMSKI PRELAZNI ROK JE ODRAĐEN NA VISOKOM NIVOU: U istom ritmu je nastavljena i letnja pijaca!

Autor:

Sport

22.06.2023

21:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uprava sprema velike stvari za početak sledeće sezone!

ZIMSKI PRELAZNI ROK JE ODRAĐEN NA VISOKOM NIVOU: U istom ritmu je nastavljena i letnja pijaca!

Foto: FK Napredak 2021 Šuljam

Vratio se tim iz Šuljama prošle sezone na fudbalsku mapu Sremske Mitrovice, ali se nije najbolje proveo u povratničkoj sezoni, što se ne može reći za nedavno završeno prvenstvo.

Republika

Napredak je zimsku pauzu u GFL-u Sremsa Mitrovica proveo sa samo devet osvojenih bodova, što je bilo dovoljno za fenjersku poziciju na tabeli, mnogi su već tada projektovali sličnu sezonu, kao i prošlu, ali se onda desio veliki preokret. Uprava kluba je odradila maestralan posao za vreme prelaznog roka, i proleće je bilo jako uspešno.

Na deset ligaških mečeva od starta nastavka prvenstva zabeležen je učinak od šest trijumfa, dva remija i isto toliko poraza. Napredak je po broju osvojenih bodova u prolećnom delu treći sastav na tabeli, dok je šampionat završio na četvrtom mestu.

Uprava kluba je pri kraju sezone 2022/2023 već krenula sa planovima za predstojeći vremenski period, započeti su radovi na unapređenju infrastrukture, a nakon poslednjeg ligaškog kola, krenulo se sa analizom igračkog kadra. Kostur ekipe će ostati isti, cilj je da se određena grupa igrača zadrži što duže zajedno, i da se ista nadogradi sa fudbalerima koji će praviti razliku na terenu. 

Prvo pojačanje za sledeću sezonu je Dimitrije Bjelobrk (27) koji je proteklih godinu dana branio boje Slobode iz Šašinaca, u karijeri je igrao i za Slogu (Voganj), 1. Maj (Ruma), Donji Petrovac i Sloven iz Rume, gde je i napravio prve fudbalske korake.

Republika

Foto: FK Napredak 2021 Šuljam

Dimitrije Bjelobrk

Popularni "Dime" igra na poziciji štopera, a povodom njegovog dolaska iz kluba su kratko poručili:

- Dimetu želimo dobrodošlicu i da ostvari što bolje rezultate sa našom ekipom. Nema stajanja kao što smo rekli već, uprava vredno radi i uskoro nas očekuje još novih pojačanja, a do tada "Sportski pozdrav"!

Ekipa Napretka je od zimskog prelaznog roka najbolja odbrana u ligi, njihov golman je kapitulirao u samo osam situacija na 10 mečeva. Dolazak Bjelobrka bi taj statistički podatak trebao dodatno da ojača.

BONUS VIDEO: 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading