DOSTA NOVIH LICA U STAROJ PAZOVI: Igrački kadar Jedinstva je dobio "ceo novi tim", u planu je još par pojačanja!

Autor:

Sport

03.08.2023

18:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čak 11 fudbalera ima status "novajlije".

DOSTA NOVIH LICA U STAROJ PAZOVI: Igrački kadar Jedinstva je dobio "ceo novi tim", u planu je još par pojačanja!

Foto: FK Jedinstvo Stara Pazova

Vezao je tri sezone tim iz Stare Pazove u srpskoligaškom karavnu, a nedavno završena je posebno uspešna, imajući u vidu da je ostvaren odličan plasman.

Fudbalski klub Jedinstvo iz Stare Pazove je u sezoni 22/23 sa učinkom od 11 trijumfa, četiri remija i 13 poraza stigao do 37 osvojenih bodova, što je bilo dovoljno za plasman na osmu poziciju na tabeli. Imajući u vidu da je u prethodne dve godine tim završavao na 14. mestu, jasno se vidi određeni napredak u nedavno završenom šampionatu.

Aktivna je uprava Jedinstva na transfer pijaci, od starta prelaznog roka pregovara se sa velikim brojem fudbalera, a do sada je dogovoreno saradnja sa čak njih 11. Stefan Mirčetić (26), Lazar Bogićević (21), Veljko Olujić (18), Uroš Nakijevski (19), Stefan Stanimirović (19), Marko Kojić (23), Stefan Malidžan (24), Dušan Igrač (19), Jovan Bobar (22), Uroš Tomašević (16) i Branislav Bukurecki (18) su zvanično zadužili dres tima iz Stare Pazove.

Kako se može čuti i videti na treninzima Jedinstva, očekuje se da u narednom periodu klub zvanično potvrdi dolazak još par novih igrača, i time bi prelazni rok za njih i zvanično bio gotov. 

Za 2. avgust (juče) bio je planiran prijateljski meč sa Podunavcem iz Belegiša, na stadionu u Staroj Pazovi, isti je odigran a rezultat je na kraju glasio 2:1 u korist gostujućeg tima. Nakon 45 minuta igre na semaforu je stojala minimalna prednost gostiju.

Prvenstvo Srpske lige Vojvodina počinje 12. i 13. avgusta, u prvom kolu sastav Jedinstva očekuje meč sa Naftagasom iz Elemira na gostujućem terenu. Predstojećeg vikenda tim iz Stare Pazove če u Surčinu odmeriti snage u prijateljskom duelu sa imenjakom iz istoimenog mesta, susret je zakazan za subotu, 5. avgust od 11 časova. 

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading