VREMENA ZA ODMOR VIŠE NEMA: U Ravnom Selu na startu priprema dosta novih lica!

Autor:

Sport

02.07.2023

15:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Očekuje se uzbudljivo leto u Proleteru.

VREMENA ZA ODMOR VIŠE NEMA: U Ravnom Selu na startu priprema dosta novih lica!

Foto: FK Proleter Ravno Selo

Dugogodišnji redovni učesnik Područne lige Subotica je krenuo sa pripremama za predstojeću sezonu.

Republika

Tim iz Ravnog Sela se poslednjih par sezona nalazi u samom vrhu na tabeli, i jedan je od konkurenata za najviši plasman i promociju u Vojvođansku ligu (grupa Sever). Zimsku pauzu u nedavno završenom prvenstvu ekipa je provela na drugoj poziciji, koja garantuje baraž za viši rang. Tokom prolećnog dela nešto slabija i promenjiva forma dovela je do plasmana na treće mesto, sa pet bodova zaostatka za doigravanjem.

Po završetku sezone došlo je do određenih promena na svim nivoima u Proleteru, a prvog dana meseca jula su i zvanično započete pripreme za sledeću takmičarsku sezonu, tok prilikom pojavili se se i ljudi iz nove uprave.

Novi predsednik Proletera iz Ravnog Sela je Bogdan Krčmar, dok će igrački kadar voditi tandem Aleksandar Bečić i Vladimir Dangubić. Bečić, kao glavni trener je juče održao prozivku i prvi trening povodom starta priprema za nastavak prvenstva, dok je tu prisustvovao i pomoćnik Dangubić.  

Na prvoj prozivci u Proleteru javilo se 15 igrača, u predstojećem periodu se očekuje da taj broj bude znatno veći, a imajući u vidu da je aktivan i letnji prelazni rok, sigurno će biti i novajlija u Ravnom Selu. 

Nova lica u klupskim strukturama će u narednim danima sagledati raspoloživ igrači kadar, trenerski tandem Bečić-Dangubić će u dogovoru sa čelnim ljudima Proletera pokušati da sklopi tim za najveće moguće domete u sledećoj sezoni. Tim iz Ravnog Sela je par puta bio nadomak pozicije koja vodi u viši rang, i možda je došlo vreme da se isti i ostvari.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading