POSLE ŠEST GODINA DOŠLO JE VREME ZA RASTANAK: Plasman u viši rang je ostao nedosanjani san!

Autor:

Sport

27.06.2023

18:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za sada već bivšeg šefa stručnog štaba, Boška Mihajlovića, svi imaju samo reči hvale.

POSLE ŠEST GODINA DOŠLO JE VREME ZA RASTANAK: Plasman u viši rang je ostao nedosanjani san!

Foto: FK Jedinstvo Banatsko Karađorđevo

Svaka priča ima svoj kraj, posle šest godina tim iz Banatskog Karađorđeva će morati da potraži novog šefa stručnog štaba. 

Republika

Fudbalski klub Jedinstvo dugogodišnji je Vojvođanske lige Istok u kojoj u poslednje vreme beleži zaista odlične rezultate. Ekipa iz Banatskog Karađorđeva u poslednjih pet sezona prvenstvo završava u top 3 pozicija na tabeli, i uvek je mesto koje vodi u baraž ili pak direktan plasman u viši rang bilo jako blizu.

Boško Mihajlović je na klupu Jedinstva seo u sezoni 2017/2018 kada je ekipa prvenstvo završila na desetoj poziciji na tabeli, nakon toga pod vođstvom Mihajlovića zabeleženi su impresivni rezultati. Tri puta je osvojeno drugo mesto, dok je dva puta tim završio kao trećeplasirani. 

U nedavno završenoj sezoni, Mihajlović je sa Jedinstvom osvojio kup FSP Zrenjanina. Sada već bivši šef stručnog štaba tima iz Banatskog Karađorđeva je sa klupe igrače predvodio na 169 prvenstvenih utakmica, i tom prilikom je zabeležio 94 trijumfa, 28 remija i 47 poraza.

Republika

Foto: FK Jedinstvo Banatsko Karađorđevo

Mihajlović sa peharom Kupa

Mihajlović je trenerskoj karijeri, koja je duga sada već 11 godina, vodio samo dva tima, pre Jedinstva, funkciju šefa stručnog štaba prvog tima obavljao je punih pet godina u redovima Naftagasa Iz Elemira. Imajući u vidu način rada, kao i period koji provodi na "radnim zadacima", nema sumnje da će veliki broj ponuda stići na Boškovu adresu, i da će on imati prilike da bira sredinu u kojoj će nastaviti sa radom.

Upravi Jedinstva sada predstoji pronalazak novog šefa stručnog štaba, svake sezone pred klubom je zacrtan najviši mogući cilj, a to je plasman u Srpsku ligu, lestvica je u poslednjih pet godina podignuta jako visoko, i novajliji na klupi neće biti lako sigurno da isti nivo održi, a i nadmaši.

BONUS VIDEO: 

 

 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading