SA NAJVIŠIM MOGUĆIM AMBICIJAMA: Izborna skupština je održana - OFK Sirig ima novog predsednika!

Autor:

Sport

21.06.2023

12:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Očekuje se borba za sam vrh tabele sledeće sezone.

SA NAJVIŠIM MOGUĆIM AMBICIJAMA: Izborna skupština je održana - OFK Sirig ima novog predsednika!

Foto: OFK Sirig

U ponedeljak, 19. juna održana je redovno izborna skupština OFK Siriga na kojoj je izabran novi predsednik, pozicija prvog čoveka kluba je upraženjena od kraja februara.

Republika

Sastav Siriga je prošle sezone osvojio Gradsku ligu Novi Sad (sadašnju Drugu novosadsku ligu) i time je izborio plasman u Prvu novosadsku ligu. Nešto slabiji početak takmičarske godine u višem rangu nije sprečio klub da se kasnije podigne i da do zimske pauze stigne 25 osvojenih bodova, što je bilo dovoljno za deobu šeste pozicije na tabeli.

Drugi deo prvenstva igrači Siriga su odigrali u nešto slabijoj formi, posebno na gostovanjima, pa je zabeležen učinak od šest trijumfa, isto toliko poraza i tri remija. Na kraju sezone ekipa je na svom bodovnom kontu imala 46 bodova, što je bilo dovoljno za šesto mesto u ligi.

Na održanoj izbornoj skupštini donešena je odluka da Zoran Kovačević preuzme funkciju predsednika kluba. Kovačević je do sada obavljao ulogu komesara za bezbednost, klub prati i podržava duži vremenski period i pred sebe je postavio visoke ciljeve. 

Republika

Foto: instagram.com/ofk_sirig

Zoran Kovačević

Nakon imenovanja za predsednika OFK Siriga, Kovačević je poručio da će manje-više lica u klubu ostati ista, uz neke minimalne promene. Mladi šef stručnog štaba, Aleksandar Miljković će ostati na tvoj poziciji i tokom sledeće sezone, što je veliki "plus", imajući u vidu da je reč o treneru koji je dobrom upoznat sa klubom i radom u njemu.

Pred upravom kluba je sada formiranje igračkog kadra za sledeću sezonu, prošle je izboren plasman u viši rang i u nedavno završenoj je izboren pristojan plasman. Apetiti sada sigurno rastu, pa će jedan od ciljeva za predstojeću takmičarsku godinu sigurno biti napad na sam vrh tabele, a zašto da ne i plasman u Vojvođansku ligu Jug.

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading