Revanš meč baraža za popunu Vojvođanske lige – grupa Jug, samo na Xtip Stream-u!

Autor:

Sport

21.06.2023

09:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fruškogorski Partizan (Bukovac) – Hajduk (Beška) (sreda, 21. jun, 17:30)

Republika

Drugoplasirane ekipe iz Sremske i Prve Novosadske lige igraju dvomeč baraža za popunu Vojvođanske lige - grupa Jug, a za mesto u višem rangu bore se Hajduk iz Beške i Fruškogorski partizan iz Bukovca. Prvi meč odigran u subotu u Beški, Hajduk je dobio sa 3:0 i sa velikom prednošću putuje u Bukovac gde ćemo saznati konačni epilog i novog člana vojvođanskog Juga.

Republika

Hajduk je dugo bio vodeći u Sremskoj ligi, ali je dva kola pre kraja poražen od Jadrana iz Golubinaca i završio je sezonu na drugom mestu, sa istim brojem bodova kao i šampion. S druge strane, Frškogorski partizan imao je identičnu sudbinu. Dva kola pre kraja, Bukovčani su poraženi u derbiju od TSK-a u Temerinu i ostali na drugom mestu.

 

U sredu, 21. juna od 17:30 časova, uživo, samo putem Xtip Stream-a na Youtube kanalu MerkurXtipa pratite revanš susret baraža za popunu Vojvođanske lige – grupa Jug, između Fruškogorskog partizana iz Bukovca i Hajduka iz Beške.

Kako bi strastveni navijači mogli da začine doživljaj ovog meča, kvote su u ponudi na MerkurXtip sajtu, a uslov je da na tiketu, sa tim susretom, budu još minimalno tri događaja.

Uživajmo zajedno i slavimo sport uz MerkurXtip YouTube kanal.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading