PLEJ-OF JE PRIČA ZA SEBE: Ekipa Dokmira i pored osvajanja prvog mesta u regularnom delu, sezonu završava ispadanjem iz baraža!

Autor:

Sport

21.06.2023

11:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Minimalna pobeda tima Trnjaci 2021 iz prvog meča dovoljna za plasman u viši rang.

PLEJ-OF JE PRIČA ZA SEBE: Ekipa Dokmira i pored osvajanja prvog mesta u regularnom delu, sezonu završava ispadanjem iz baraža!

Foto: FK Dokmir

Proteklog vikenda na programu su bili revanš mečevi plej-ofa Opštinske lige Ub, jedan od duela igran je u Dokmiru između izostimenog sastava i gostujuće ekipe Trnjaci 2021. Prvi susret ova dva tima završen je pobedom tadašnjeg domaćina minimalnim rezultatom.

Republika

Sastav Dokmira je u plejof ušao kao lider grupe "Zapad", dok je ekipa Trnjaci u grupi "Istok" regularni deo sezone završila na drugoj poziciji na tabeli.

Ulog za oba tima na ovom meču je bio veliki, pobednik ide u Međuopštinsku ligu Kolubara, pa je samim tim i taktika timova bila na visokom nivou. Gosti su na ovaj meč došli sa jednim golom prednosti, dok su domaći od prvog minuta "pojurili" vođstvo.

Tokom prvih 45 minuta rezultat na semaforu je ostao nepromenjen, veliki borba po čitavom terenu rezultirala je sa četiri žuta kartona, po dva na obe strane.

Krenuli su domaći na sve ili ništa od starta nastavka meča, veliki broj prilika stvorili su igrači Dokmira, ali je golman Bogdan Pavlović bio nepremostiva prepreka.

Republika

Foto: FK Dokmir

U Dokmiru ne klonu duhom i pored poraza

U 67. minutu gosti su ostali sa 10 igrača u polju, Ivan Adamović je dobio direktan crveni karton, što je unelo dodatnu energiju u redove domaćina.

Ipak, brojčanu nadmoć domaći nisu uspeli da iskoriste, pre svega jer su istu imali samo dva minuta. Đorđe Mitrović je "požuteo" po drugi put, pa je meč nastavljen "deset na deset".

Uspeli su gosti da izdrže sve nalete protivnike, i da iste odbiju od svog gola, nakon poslednjeg sudijskog zvižduka rezultat je glasio 0:0. 

Dokmir - Trnjaci 2021 0:0

Dokmir: Đurđević, Mitrović, Aćimović, Popović, Vlajković, Pejić, Janković, M. Beranović, Spasojević, A. Beranović, Pavlović

Trnjaci 2021: Pavlović, Spasojević, Marinković, Marjanović, Mišić, Brdarević, Cvetojević, Jović, Perišić, Nenadović, Adamović

Fudbalski klub Trnjaci 2021 je u ukupnom skoru slavio sa 1:0 i time je izborio plasman u viši rang takmičenja, dok će sastav Dokmira i pored odlične sezone, ostati u istom rangu.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading