NESVAKIDAŠNJI POTEZ NOVAKA ĐOKOVIĆA: Zbog njega gore društvene mreže!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

07.06.2023

17:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dobro je poznata činjenica da najbolji teniser svih vremena, veliku ljubav gaji i prema fudbalu.

NESVAKIDAŠNJI POTEZ NOVAKA ĐOKOVIĆA: Zbog njega gore društvene mreže!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Novak Đoković nestrpljivo iščekuje polufinalni duel ovogodišnjeg Rolan Garosa gde će se sastati sa Špancem Alkarazom, a neretko se svetska sportsak ikona nalazi i u pričama u kojima je fudbal osnovna tema.

 

Nole, kada je god u mogućnosti, uživo prati fudbalske mečeve, a veliki je fan beogradske Crvene zvezde i italijanskog Milana i često se može videti upravo na stadionima navedenih klubova.

Međutim, jednim potezom, ne tako davno, Đoković je "uzburkao" sportsku javnost u Srbiji. Naime, najbolji svetski teniser je na društvenoj mreži Instagram zapratio oficijelnu stranicu OFK Beograda, a navedenim se i klub sa stare Karaburme pohvalio.

Foto: OFK Beograd

Ima neka tajna veza - Novak Đoković i OFK Beograd

 

Da podsetimo, nakon godina tavorenja u trećeligaškoj konkurenciji, "romantičari" su u nedavno okončanoj sezoni u okviru Srpske lige Beograd, stigli do šampionskog pehara i plasmana u Prvu ligu Srbije, a kako su istakli u rukovodstvu kluba, ciljevi se navedenim ostvarenjem, ne završavaju, a kako je nedavno istakao potpredsednik Upravnog odbora plavo-belih, Kostadin Terzić, cilj svih na Omladinskom stadionu nije samo plasman u Superligu Srbije, već i da se klub u dogledno vreme ponovo nađe u međunarodnim kupovima.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading