VELIKO PRIZNANJE: Uzdanica crveno-belih u dresu "crnih zvezda" na Kupu afričkih nacija!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

07.06.2023

17:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svojim igrama je zaslužio poziv.

VELIKO PRIZNANJE: Uzdanica crveno-belih u dresu "crnih zvezda" na Kupu afričkih nacija!

Foto: FK Jedinstvo Ub

Fudbaleri Jedinstva sa Uba ovosezonsko takmičenje u okviru Prve lige Srbije okončali su na šestoj poziciji i za samo jedan bod crveno-belima je izmakao plasman u baraž mečeve za popunu elitnog ranga srpskog klupskog fudbala.

 

Jedan od onih koji je obeležio tek okončano takmičenje, kada su u pitanju crveno-beli sa Uba, jeste fudbaler iz Gane Ibrahim Zubairu. Reč je o mladom devetnaestogodišnjem krilnom napadaču koji je na Ub stigao septembra prošle godine iz ekipe King Faisal iz Kumasija.

Tokom takmičarske sezone 2022/23, Zubairu je zabeležio 24 nastupa u dresu Jedinstva i na terenu je proveo ukupno 1.588 minuta, postigavši sedam pogodaka.

Foto: FK Jedinstvo Ub

Poziv je stigao na Ub

 

Na osnovu partija u dresu kluba sa Uba, iz domovine je Zubairu stiglo veliko priznanje. Naime, krilni napadač Jedinstva pozvan je pod nacionalnu zastavu i biće deo selekcije Gane koja će od 24. juna do 8. jula učestvovati na omladinskom Kupu afričkih nacija. Navedeno takmičenja biće i kvalifikaciono za Olimpijske igre koje će se 2024. godine održati u Parizu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading