ŽREB JE REKAO SVOJE: Sledi drama baraž mečeva - tri ekipe u borbi za samo jedno mesto!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

07.06.2023

16:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako je ligaški deo takmičenja okončan, prava drama tek sledi.

ŽREB JE REKAO SVOJE: Sledi drama baraž mečeva - tri ekipe u borbi za samo jedno mesto!

Foto: Sport026.rs/N. Pavlović

U prostorijama Fudbalskog saveza Podunavskog okruga u Smederevu, obavljen je žreb baraž susreta za popunu Podunavske okružne lige.

 

U prisustvu predsednika saveza Gorana Lazića, potpredsednika Nikole Nedeljkovića, disciplinskog sudije Stanimira Đuričića, generalnog sekretara Bojana Đulića i predstavnika klubova, u "bubnju" su se našli Lunjevac (Prva gradska liga Smederevo), Bačinac (OFS Smederevska Palanka – Jasenička liga) i Sloga iz Miloševca (FSO Velika Plana).

Kako prenosi portal "Sport026.rs", baraž mečevi će biti odigrani na sledeći način:

- Utakmice se igraju na terenu slobodne ekipe, a prvi susret je 11. juna (17.30 časova) u Bačincu, snage će odmeriti Lunjevac i Sloga. Sledeći utakmica je 18. juna (18 časova), sastaju se Bačinac i poražena ekipa iz susreta Lunjevac - Sloga, u slučaju nerešenog ishoda rival je Lunjevac. U trećem kolu 25.juna, sastaju se Bačinac i pobednik iz prvog susreta. Pobednik baraža od jeseni će se takmičiti u Podunavskoj okružnopj ligi.

Republika

Foto: FK Omladinac Rakinac

Detalj sa derbi susreta u Rakincu nakon kojeg je Sloga morala kroz baraž da traži plasman u viši rang

 

Da podsetimo, Lunjevac je u okviru Prve gradske lige Smederevo zauzeo drugu poziciju sa 35 osvojenih bodova. Bačinac je u Jaseničkoj opštinskoj ligi za jedan bod izgubio trku sa ekipom Cerovca 2013, dok je u Opštinskoj ligi Velika Plana, Sloga iz Miloševca u poslednjoj takmičarskoj rundi izgubila borbu sa Omladincem iz Rakinca.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading