Uživo prenos Prve Novosadske lige i borbe za viši rang, samo na Xtip Stream-u!

Autor:

Sport

03.06.2023

10:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

TSK (Temerin) – Fruškogorski partizan (Bukovac) (subota, 3. jun, 18.00).

 

Prva Novosadska liga ulazi u samu završnicu i do kraja su ostala svega dva kola. Lider je Fruškogorski partizan iz Bukovca i ima bod više od drugoplasiranog TSK-a iz Temerina, a u pretposlednjem kolu Bukovčani gostuju u Temerinu.

 

Koliko su ova dva tima dominantna ove sezone svedoči činjenica da je na trećem mestu Fruškogorac iz Sremske Kamenice sa čak 15 bodova manje od lidera. Zato nismo mogli da propustimo priliku i s kamerama ne odemo u Temerin kako bismo vam direktno preneli događanja sa meča koji će odlučiti putnika u viši rang.

U prvom delu sezone Bukovčani su opravdali domaći teren i upisali ubedljivu pobedu od 4:1, a prošle sezone su oba tima bila bolja na domaćem terenu, u Bukovcu je bilo 1:0, a u Temerinu 3:2.

U subotu, 3. juna od 18:00 časova, uživo, samo putem Xtip Stream-a na YouTube kanalu MerkurXtipa pratite susret Prve Novosadske lige, između TSK iz Temerina i Fruškogorskog partizana iz Bukovca.

Kako bi strastveni navijači mogli da začine doživljaj ovog meča, kvote su u ponudi na MerkurXtip sajtu, a uslov je da na tiketu, sa tim susretom, budu još minimalno tri događaja.

 

 

Uživajmo zajedno i slavimo sport uz MerkurXtip YouTube kanal.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading