DEMONSTRACIJA MOĆI: Tempo brojao do deset - šampion na maestralan način stigao do titule i plasmana u "Segundu"! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

01.06.2023

22:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na maestralan način su obeležili plasman u viši rang takmičenja.

DEMONSTRACIJA MOĆI: Tempo brojao do deset - šampion na maestralan način stigao do titule i plasmana u "Segundu"! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK Tempo Sefkerin

U poslednjoj takmičarskoj rundi Opštinske lige Pančevo-Kovin-Kovačica-Opovo, lider na tabeli, ekipa sefkerinskog Tempa zabeležila je najubedljiviji ovosezonski trijumf, čime je dominantno osvojena šampionska titula i obezbeđen plasman u viši rang takmičenja, Drugu južnobanatsku ligu - grupa Zapad.

 

Aktuelnu sezonu Tempo završava sa 14 ostvarenih trijumfa u 16 odigranih mečeva, a posebno treba napomenuti da je na gostovanju u Pločici zabeležen deveti uzastopni trijumf.

Susret protiv domaćeg Borca iz Pločice, sportski kolektiv iz Sefkerina okončao je ubedljivim trijumfom, rezultatom 10:3. Seriju pogodaka otvorio je Lazar Anastasijević koji je domaćeg čuvara mreže matirao dva puta u uvodnim trenucima meča (7. i 11. minut), a treba napomenuti da se do narednog gola Tempa čekalo punih 44 minuta.

Već pominjani Anastasijević je do svog het-trika stigao u 55. minutu susreta, kada je usledilo furioznih pola sata igre Sefkerinaca koji su do 82. minutta ukupno osam puta zatresli mrežu domaćeg sastava, a pored Anastasijevića, tri puta se u listu strelaca upisao i Zvonko Jakovljević.

 

Opštinska liga Pančevo-Kovin-Kovačica-Opovo, 18. kolo:

Borac (Pločica) - Tempo (Sefkerin) 3:10 (1:2)

Strelci za Tempo: L. Anastasijević 7`, 11`, 55`, M. Plavšić 57`, Z. Jakovljević 60`, 67`, 74`, N. Zina 74`, D. Đoševski 76`, E. Krujezi 82`

Sa ukupno 43 osvojna boda, Tempo je stigao do šampionske titule i od naredne jeseni će se takmičiti u popularnoj južnobanatskoj "Segundi" u koju se vraćaju nakon dve sezone.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading