STARU KARABURMU OBASJALO SUNCE: "Romantičari" za pola sata deklasirali rivala - još dva koraka do ostvarenja cilja! (VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

21.05.2023

10:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Plavo-beli nastavljaju utabanom stazom koja vodi ka višem rangu.

STARU KARABURMU OBASJALO SUNCE: "Romantičari" za pola sata deklasirali rivala - još dva koraka do ostvarenja cilja! (VIDEO)

Foto: OFK Beograd

Prethodnog vikenda ostvaren je, verovatno i ključni trijumf u ovosezonskom takmičenju. Nakon pobede u Gornjoj varoši (1:0), fudbaleri OFK Beograda u okviru 28. runde beogradske grupe srpskoligaškog karavana dočekali su surčinsko Jedinstvo u susretu u kojem se isključivo pobeda tražila.

 

Oko 500 ljubitelja fudbala, koliko se okupilo na tribinama Omladinskog stadiona, nije mogla da uživa u preterano zanimljivoj fudbalskoj predstavi u uvodnih 45 minuta meča. Drugo poluvreme bilo je daleko sadržajnije, obilovalo je i golovima i ono što je pristalicama plavo-bele boje i najvažnije, "romantičari" su upisali nova tri boda kojima su za još jedan korak bliži plasmanu u Prvu ligu Srbije.

Pitanje pobednika bilo je rešeno u uvodnim minutima nastavka susreta, kada su mrežu Novakovića u samo tri minuta zatresli Andrija Kaluđerović i Nenad Stanković. Rezultatski neizvesnost vratio je u 65. minutu Milan Subotić, ali su "tačku na i" stavili Filip Minić i Luka Mićić koji su novim dvominutnim blickrigom razrešili sve dileme, ukoliko ih je uopšte i bilo.

- Srpska liga Beograd, 28. kolo:

OFK Beograd (Beograd) - Jedinstvo (Surčin) 4:1 (0:0)

Stadion: Omladinski stadion

Gledalaca: 500

Sudija: Stefan Mikavica

Strelci: A. Kaluđerović 46`, N. Stanković 48`, F, Minić 79`, L. Mićić 80`; M. Subotić 65`

Žuti kartoni: N. Stanković, F. Halabrin (OFK Beograd); M. Dimitrijević, F. Novaković (Jedinstvo)

OFK Beograd (Beograd): A. Stanković, Marinković, Gojković, Plavšić, Stojanović (Mićić), Kasalica (Halabrin), Bajić (Todorović), N. Stanković (Mrkela), Đermanović, Minić, Kaluđerović (Kudrić).

Jedinstvo (Surčin): Novaković, Živković, Mićić (Živanović), Gavrilović, Maksimović, Mitrović, Sekulić (Rodić), Donevski, Subotić, Dimitrijević (Arsović), Vranešević.

 

 

Fudbaleri OFK Beograda i dalje drže čelnu poziciju Srpske lige Beograd sa 61 osvojenim bodom koliko ima i drupoplasirani Zemun, ali "romantičari" imaju bolji međusobni skor. potpuno je jasno da sa oba trijumfa u dva preostala prvenstvena kola, OFK Beograd postaje prvoligaš, a u navedenim susretima plavo-beli gostuju novobeogradskom Studentskom gradu koji vodi veliku borbu za opstanak u trećem rangu srpskog klupskog fudbala, dok u poslednjem kolu na Omladinski stadion stiže BSK iz Borče koji se takođe nalazi u nezavidnoj situaciji.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading